Zijn VPN’s veilig?

Zijn VPN's veilig?

VPN-services die we aanbieden, worden beschermd door een methode, codering genaamd. Met behulp van het AES 256-bits systeem, gemaakt door de professionele technologiën, blijven alle informatie en activiteiten die u online doet beschermd. Het wordt vaak gebruikt in de militaire industrie en bij verschillende autoriteiten, waardoor het echt werkt.

Wees echter voorzichtig bij het kiezen van welke VPN-service u het beste kunt gebruiken. Het is beter om het goed te kennen, om geen vreselijke fouten te maken. Verkeerde VPN-leveranciers kunnen uw eigen gegevens in bezit nemen en er geld mee verdienen. Probeer de privacypolitie meer dan twee keer te onderzoeken om er zeker van te zijn wat u doet.

Oké, dus VPN’s zijn veilig, maar zijn ze legaal?

Het hebben van privacy op internet is nooit illegaal geweest, iedereen heeft er recht op. Maar er zijn gevallen waarin mensen VPN in hun voordeel proberen te gebruiken – bijvoorbeeld om onwettige dingen uit te voeren, wat natuurlijk als illegaal wordt beschouwd. Verschillende autoriteiten handelen anders, sommige beschouwen VPN echt als een onwettige app, omdat het hen ervan weerhoudt hun burgers te controleren. Probeer daarom, voordat u op reis gaat of gewoon verhuist, de wetten van het land van bestemming met betrekking tot VPN te onderzoeken om niet betrapt te worden op het doen van een aantal gebruikelijke dingen op het eerste gezicht (u weet nooit wat morgen illegaal kan worden).

Er is één probleem, dat sommige platforms (zoals Netflix bijvoorbeeld) geen toegang geven tot hun faciliteiten vanwege VPN. Ze maken onderscheid of je VPN gebruikt en blokkeren je.

Hoe zit het met het gebruik van een Smart DNS of Tor in plaats van een VPN-service?

Smart DNS is een beperkte applicatie die alleen toegang geeft tot verschillende beperkte platforms over de hele wereld, bijvoorbeeld services die streaming aanbieden. Smart DNS ​​verschilt in veel opzichten van VPN. Het gebruik van Smart DNS betekent niet dat u beschermd bent tegen het traceren en stapelen van uw persoonlijke gegevens, vooral niet wanneer u buitenshuis bent verbonden met gratis Wi-Fi. Maar het heeft enkele positieve momenten met betrekking tot de snelheid van het laden: in Smart DNC ​​is het meestal sneller, omdat je geen andere server hoeft te gebruiken. Smart DNS is gemaakt voor die mensen die zich niets aantrekken van essentiële lekken van hun persoonlijke informatie, zoals hierboven genoemd, en die gewoon over de hele wereld op internet willen surfen.

Een Smart DNS biedt u niet de bescherming van een VPN

Het belangrijkste doel van de applicatie The Onion Router (Tor), die gratis is, is om uw identiteit online te verbergen. Tor gebruikt een verscheidenheid aan verschillende spontane servers om het volgen van uw bewegingen op het internet te beschermen, en VPN daarentegen maakt het alleen met één zo’n server. Elke server in Tor-applicatie maakt een ladder met een enorm aantal fasen om uw gegevens te coderen. Helaas heeft Tor ook zijn kwetsbare punten en lijdt het onder frequente cyberaanvallen van zowel autoriteiten als cybercriminelen, aangezien het als een browser wordt beschouwd. Ook is bekend dat NSA een verborgen toegang heeft tot de Tor, waardoor deze zo onveilig is. Systemen van VPN-leveranciers kun je bijna helemaal niet gebruiken met Tor.