Wat zijn de voordelen van het gebruik van een VPN?

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een VPN?

Er zijn een paar voordelen van het gebruik van een VPN- service, deze zijn als volgt:

1. Voorkomt dat uw internetserviceprovider (ISP) kan zien wat u op internet doet

Dit maakt het bovendien echt bedreven in het voorkomen van observatie van de soort door de veiligheidsdiensten.

Evenzo kunnen sites uw echte IP-adres niet zien of wie uw internetprovider is. Alles wat ze kunnen zien, is het IP-adres van de VPN-server, die doorgaans wordt gedeeld door talloze VPN-clients om elke individuele client extra te beveiligen .

In tegenstelling tot ISP’s slaan respectabele VPN-services echter geen logboeken van deze gegevens op voor later herstel. In werkelijkheid gaat een fatsoenlijke regeling van op bescherming gecentreerde VPN-services verder, en is bovendien bedoeld om alle logboeken van metadataservices te wissen die de mogelijkheid hebben om impliciet clients te koppelen aan hun actie op internet.

2. Voorkomt dat sites uw IP-adres kunnen zien

Uw Internet Protocol-adres of IP-adres is de manier waarop u zich onderscheidt op het web. bij gebruik van een VPN wordt dit vervangen door het IP-adres van je VPN-leverancier, waardoor het voor sites steeds moeilijker wordt om jou te onderscheiden.

Dit gaat veel om uw bescherming tijdens het surfen op het web te garanderen. Bovendien wordt het voor publicisten bovendien steeds moeilijker om u met advertenties te benaderen.

3. Overwin de beperking

Met een VPN kunt u de beperking omzeilen, zoals een streng systeem (door de beheerders) van de wifi op school of kantoor.

Door u te associëren met een VPN, kunt u naar geblokkeerde sites gaan, in feite door een verbinding te maken met een VPN-server.

Deblokkeer sites en omzeil kanalen. VPN’s zijn buitengewoon om naar geblokkeerde sites te gaan of om internetkanalen te omzeilen. Dit is de reden dat er een groter aantal VPN-services wordt gebruikt in landen waar internetcontrole wordt toegepast.

4. Hiermee kunt u naar streaming services kijken, bijvoorbeeld Netflix

Met een VPN kunt u naar diensten gaan die in uw land worden belemmerd, ongeacht waar u zich werkelijk bevindt. Connect gewoon met een VPN-server in het land, en u bent er ongetwijfeld!

Door u bijvoorbeeld aan te sluiten bij een VPN-server in de Verenigde Staten, kunt u Amerikaanse Netflix-inhoud streamen. De Amerikaanse aanpassing van de dienst heeft meer tv-shows en films dan de Netflix-lijst van sommige andere landen. Je kunt ook een VPN gebruiken om YouTube-opnames te deblokkeren door lokale beperkingen te omzeilen door te beweren dat je in een land bent waar de video toegankelijk is.

Of aan de andere kant, als je een interface hebt met een VPN-server in het VK, kun je BBC iPlayer gratis in het buitenland kijken.

5. Beschermt u tegen programmeurs

Hoe weet u of de wifi in het koffiehuis in uw buurt veilig is? Antwoord … weet je niet. Dit gaat samen met de verwachting van overal gratis open wifi. Bovendien is het gebruik van onzekere wifi een welkom aan criminele programmeurs om uw gevoelige informatie te nemen.

Een VPN zorgt ervoor dat u bij het gebruik van alle soorten open wifi zeker weet dat uw informatie veilig is gecodeerd.

6. Beschermt u bij P2P-torrenting

Op het moment dat u een VPN gebruikt voor het downloaden van torrents, wordt uw echte IP-adres beschermd tegen peers die soortgelijke bestanden downloaden. Het verbergt ook de inhoud van wat u van uw internetprovider downloadt en is handig om naar geblokkeerde sites te gaan.

Op het moment dat u een VPN gebruikt voor het downloaden van torrents, wordt uw echte IP-adres beschermd tegen peers die soortgelijke bestanden downloaden. Het verbergt bovendien de inhoud van wat u van uw internetprovider downloadt en is nuttig om naar geblokkeerde sites te gaan.

7. Verbeterde beveiliging.

Op het moment dat u via een VPN verbinding maakt met het systeem, wordt de informatie veilig bewaard en gecodeerd. Langs deze lijnen zijn de gegevens weg van de ogen van de programmeurs.

8. Remote bedienen.

Vanwege een organisatie is de buitengewone speelruimte van het hebben van een VPN dat de gegevens op afstand kunnen worden opgehaald, zelfs vanuit huis of vanaf een andere plek. Dat is de reden dat een VPN de winstgevendheid binnen een organisatie kan vergroten. Dit is een zakelijke VPN-verbinding en dat faciliteren we niet bij ExaloVPN.

9. Deel info.

Een VPN-service kan worden gebruikt als u een bijeenkomst heeft die nodig is om informatie te delen voor een allesomvattende periode.

10. Online privacy.

Via een VPN kunt u het web in alle geheim bekijken. In tegenstelling tot verborgen IP-programmering of webtussenpersonen, is het voordeel van een VPN-service dat u hiermee in volledige geheimhouding naar zowel webtoepassingen als sites kunt gaan.

11. Deblokkeer sites en omzeil kanalen.

VPN’s zijn buitengewoon om naar geblokkeerde sites te gaan of om internetkanalen te omzeilen. Dit is de reden dat er een groter aantal VPN-services wordt gebruikt in landen waar internettoezicht wordt toegepast.

12. Wijzig het IP-adres.

Als je een IP-adres van een ander land nodig hebt, kan een VPN je dit op dat moment geven. Dit is een handige functie voor SEO specialisten.

13. Betere uitvoering.

De transmissiecapaciteit en productiviteit van het systeem kunnen grotendeels worden uitgebreid zodra een VPN-verbinding is gerealiseerd.

14. Verlaag uw uitgaven.

Als er een VPN-deal is gemaakt, zijn de onderhoudskosten laag. Meer dan dat, als u de kans heeft dat u een gespecialiseerde coöperatie kiest, is de systeemindeling en observatie geen probleem meer.