VPN gebruiken – tips om u te beschermen

VPN gebruiken - tips om u te beschermen

De techniek van het gebruik van een VPN is eenvoudig en zou ongeveer zo moeten gaan:

 1. Meld u aan voor een VPN-abonnement.

 2. Download en installeer het product. VPN-programma op pc’s wordt regelmatig aangeduid als een VPN-client, terwijl software voor mobiele telefoons bekend staat als een VPN-app. Over het algemeen lijken ze erg op elkaar en behandelen we de termen omgekeerd.

 3. Start de client of applicatie.

 4. Log in op de client of in de app met de inloggegevens die u gebruikte toen u het lidmaatschap kocht.

 5. Veel VPN-applicaties hebben een grote duidelijk “Verbinding” -knop. Klik erop of tik erop om te associëren met een nabije VPN-server die door uw VPN-leverancier is gekozen.

Dit geeft naar alle waarschijnlijkheid de snelste VPN-service die toegankelijk is. Als je de kans hebt dat je een server in een ander land moet gebruiken, hebben sommige VPN’s een gids, zodat je in wezen kunt tikken op het land waarmee je in de gids moet communiceren. Als uw VPN dit niet heeft, klikt u op het menupunt en dit toont u een overzicht van de VPN-servers die de VPN heeft. U heeft een VPN op uw pc of mobiele telefoon ingesteld en u bent er helemaal klaar voor, maar hoe zou u het gebruiken? Een VPN, of Virtual Private Network, is een instrument dat uw IP-adres versluiert en uw online bewegingen verzekert door gebruik te maken van versleuteling van militaire kwaliteit.

Dienovereenkomstig wordt uw oprechte persoonlijkheid beschermd tegen nieuwsgierige blikken, en kunt u een strategische afstand bewaren van waardescheiding tijdens het winkelen op internet. U ervaart verstikkingsvrije snelheden en krijgt toegang tot inhoud die in uw land ontoegankelijk is. U bent bovendien klaar voor open WiFi met een echt gevoel van veiligheid te gebruiken.

In dit artikel gaan we onderzoeken hoe je het meeste uit een VPN kunt halen, bijvoorbeeld met ExaloVPN. Het gebruik van een VPN is over het algemeen eenvoudig! Dat komt omdat veel VPN-leveranciers er alles aan doen om te garanderen dat hun service zo instinctief is als onder de gegeven omstandigheden mag worden verwacht. Nu duiken we er in.

Wat is een VPN en hoe werkt het?

VPN’s zijn belangrijke apparaten die een veilige, privé-doorgang opbouwen tussen de gadget van een klant en het open web. Al uw informatie wordt door deze passage gehaald, en uw IP-adres wordt op dezelfde manier tegelijkertijd verborgen. Alles bij elkaar genomen, wordt uw webverkeer onzichtbaar gemaakt voor programmeurs, snoopers, ISP’s, de wetgever en andere buitenstaanders.

ExaloVPN ondersteunt verschillende protocollen en tot 256-delige codering om u de beste informatiebeveiliging te bieden. Wanneer u bent verbonden, kunt u het internet doorzoeken zonder u te bekommeren om iemand die u nauwlettend in de gaten houdt.

Als u de kans wilt krijgen om gegarandeerde veiligheid, geheimhouding en kansen te vinden, heeft u VPN nodig!

Hoe u een VPN gebruikt in 3 eenvoudige stappen

Het opzetten en gebruiken van een virtueel privé-systeem is zo simpel als 1, 2 en 3. Als u zich heeft aangemeld voor uw ideale PureVPN-abonnement, houdt u zich dan gewoon aan deze richtlijnen:

 1. Download – Download en introduceer de VPN-applicatie voor uw gadget.

 2. Inloggen – Log in met uw VPN-gebruikersnaam en geheime wachtwoord.

 3. Connect – Maak verbinding met een van onze 50+ gebieden en klaar!

Hoe VPN op meerdere apparaten te gebruiken?

Een prijzenswaardige VPN zou in ieder geval vijf synchrone services moeten versterken voor elk apparaat van uw keuze. Met onze VPN-service kunt u:

 1. Download en introduceer de VPN op Windows, Mac, Android, iOS, Linux.
 2. Gebruik ExaloVPN tegelijkertijd op 5 verschillende apparaten met slechts één account. Dit houdt in dat u in één keer voor al uw gadgets en die van uw gezin kunt zorgen, ongeacht of u zelfstandig woont.

Wilt u eersteklas zekerheid op al uw gadgets waarderen? Denk na over uw toegegeven wens. ExaloVPN heeft gebruiksvriendelijke applicaties voor iOS, Windows, Mac, Android en Linux. Beheers alles wat u moet denken over het opzetten en gebruiken van:

 • Windows VPN-installatie
 • Mac VPN-installatie
 • iOS VPN-installatie
 • Android VPN-installatie
 • Router VPN-installatie

Hoe u handmatig een VPN configureert

Als je gadget geen ondersteuning biedt voor lokale VPN-applicaties, maak je op dat moment geen zorgen! U kunt ook fysiek een VPN-service regelen. De meeste fasen vindt u in VPN-instellingen. Hier is de manier waarop u ze kunt gebruiken om ExaloVPN te gebruiken op:

 • Android
 • Windows
 • iOS
 • Mac
 • Router

Hoe VPN-functies te gebruiken?

Er zijn zeker fundamentele eigenschappen die elke VPN zou moeten bieden en hier is de manier waarop u ze kunt gebruiken voor uw mogelijke voordeel:

Kies een VPN-protocol of laat ons het voor u doen

U hoeft niet echt alleen een VPN-protocol te kiezen. Uw VPN-service kan er dus een voor u uitkiezen en u deze op elk gewenst moment laten wijzigen. Zowel IKEv2 als OpenVPN worden beschouwd als de veiligste en meest uitzonderlijke conventies, dus u moet er een kiezen. Bij ExaloVPN kiezen wij het beste voor u. Het is dus bij ExaloVPN écht niet moeilijk en technisch!

OpenVPN biedt geweldige beveiliging, kan firewalls ontwijken en is grondig configureerbaar. IKev2 is dan weer redelijk sneller en biedt betere servicebeveiliging. Bekijk deze handleiding van binnen en van buiten voor VPN-protocollen voor meer informatie.

Selecteer serverlocatie op basis van uw behoeften

Met welk land zou het een goed idee zijn om mee te communiceren? Alles bij elkaar genomen, hangt het af van wat u hoopt te bereiken. In het geval dat snelheid uw grootste behoefte is, selecteert u op dat punt een gebied dat het dichtst bij uw land ligt. Je moet naar de Netflix-bibliotheek van een ander land gaan, je moet een server in dat specifieke land kiezen. En als het uw bedoeling is om overheidsbeperkingen te omzeilen, ga dan voor een natie die zonder toezicht is.

Connectiviteit met één klik met Quick Connect

Het gebruik van een VPN zou eenvoudig en snel moeten zijn, punt uit! Dat is de reden dat we Quick Connect hebben (de naam van dit element kan afhangen van de Virtual Private Network-leverancier die u gebruikt). Wat het doet, is u verbinden met de beste server, waardoor u fantastische snelheden kunt tegenkomen zonder de bescherming en beveiliging in te houden. Open gewoon de applicatie, tik op de knop en wij doen de rest.

Hoe gebruik je een VPN voor streaming?

Als u van Netflix houdt, kan een VPN u in staat stellen om:

Wijzig Netflix-regio’s

Zoals u waarschijnlijk weet, veranderen Netflix-bibliotheken van land tot land. Door het te gebruiken, kunt u veilig en bekwaam naar uw ideale Netflix-bibliotheek gaan. Als u bijvoorbeeld de Amerikaanse bibliotheek moet streamen, moet u zich eenvoudig associëren met een Amerikaanse server en heeft u de mogelijkheid om US-only content te bekijken.

Ontgrendel een wereld van Kodi-add-ons

Je kunt een groot aantal tv-shows en films waarderen met extra items zoals Tubi TV, PopcornFlix, BBC iPlayer en TempTV. Hoe het ook zij, de overgrote meerderheid van hen is geo-bepaald. Met een VPN kunt u uw virtuele gebied veranderen naar waar uw ideale extraatje toegankelijk is, en deze zonder enig probleem bereiken.

Overal live sport streamen

In de hoop livegames te streamen? Een Virtual Private Network omhult uw echte IP-adres en vervormt uw informatie, met het doel dat u:

 • Omzeil geografische beperkingen en bekijk de wedstrijden die je nodig hebt waar je maar wilt.
 • Geniet van het gutsen van je favoriete games op choke-vrije snelheden.

Ervaar deze gids over de beste manier om uw favoriete content te streamen met een VPN.

Hoe gebruik je een VPN tijdens het reizen?

Als u voor werk of excursie naar het buitenland wilt reizen, moet u een VPN meenemen voor de beste reiservaring.

 • Openbare wifi is een ongelooflijke methode om tijdens het reizen op internet te komen. Hoe het ook zij, deze ongebonden systemen zijn een kweekvijver voor cybercriminelen. Door een VPN op je gadget te gebruiken, heb je de mogelijkheid om verschillende hotspots veilig en in het geheim te gebruiken.
 • Vanwege geografische beperkingen heb je niet de mogelijkheid om naar je favoriete series of films te gaan wanneer je eropuit trekt. Het stelt je in staat om deze barricades in een oogwenk te omzeilen.
 • Als je eenmaal hebt gekozen waar je naartoe gaat, gebruik dan een VPN om de beste arrangementen te vinden op het gebied van gemak, instapkaarten en autoverhuur. Alles wat nodig is om online waardescheiding te voorkomen, is het uitwisselen van uw IP-adres!

Meer subtiliteiten nodig? Hier is een punt voor punt om te bekijken waarom je een VPN nodig hebt voor beweging.

Hoe gebruik je een VPN voor gaming?

Door jezelf onbekend te maken via een Virtual Private Network, kun je een verbeterde game-ervaring waarderen.

 • Kunt u niet naar een game gaan die in uw omgeving ontoegankelijk is? Verander eenvoudig uw virtuele gebied naar waar het open is!
 • Speel uw favoriete games in volledige bescherming, aangezien uw unieke IP-adres verborgen is. Dit moedigt je aan om niet te bezwijken voor doxxing wanneer je Discord en andere praatprogramma’s gebruikt.
 • Je kunt gamen waarderen zonder je zorgen te maken over DDoS-aanvallen, aangezien je echte IP-adres voor niemand zichtbaar is.

Nog steeds niet overtuigd? Raak vertrouwd met de voordelen van een VPN voor gaming.