VPN FAQ

VPN FAQ

The two greatest elements at play are your distance to the VPN server and how stacked the VPN server is. On the off chance that you associate with a server close to you which is not over-burden, at that point you can lose around 10 percent of your base web speed.

How to speed up my VPN connection

 • Connect to the closest server to your location
 • Try a different port
 • Try a different protocol
 • Get better internet in your location by switching internet service provider (when possible)

We have thousands of servers in 38 countries at this very moment. All servers have a connection speed of max 1000 MBit per second. If you suffer internet speed issues, please check your location and the connection on your end.

Category: ExaloVPN

Because of the reliablity of the internet, some VPN connections now and then come up with an error. In the ordinary course when this happens you will stay connected with the web – however without the security of the VPN.

An off button secures you against this by forestalling associations into and out of your gadget except if the VPN association is dynamic.

A Kill Switch is made for the occasions that your connection’s IP-address is for some reason leaking. The kill switch just kills you internetconnection when it detects the IP is being leaked.

Category: Basics of VPN
 1. Download and install ExaloVPN application for iPhone.
 2. Launch the application utilizing your account credentials.
 3. Tap Quick Connect or pick a server area.
 4. Wacht op de service met het instellen.
 5. Je bent klaar om te gaan!
Category: ExaloVPN
 1. Download and install ExaloVPN application for Windows.
 2. Launch the application utilizing your account credentials.
 3. Tap Quick Connect or pick a server area.
 4. Wacht op de service met het instellen.
 5. Je bent klaar om te gaan!
Category: ExaloVPN
 1. Download en installeer ExaloVPN- software voor Mac.
 2. Start de software met uw inloggegevens.
 3. Maak verbinding met de door u gewenste serverlocatie.
 4. Wacht nu tot de verbinding tot stand is gebracht.
 5. Jullie zijn er klaar voor!
Category: ExaloVPN
 1. Download and install ExaloVPN application for Android.
 2. Launch the application utilizing your login credentials.
 3. Tap Quick Connect or pick a server area.
 4. Wait for the service to set up.
 5. Je bent klaar om te gaan!
Category: ExaloVPN

Natuurlijk. Tegenwoordig, met de drastische ontwikkeling van technologieën, gebruiken we bijna allemaal twee of meer apparaten die verbinding kunnen maken met internet. Daarom is het waarschijnlijk dat al uw gadgets die met internet zijn verbonden, worden blootgesteld aan lekken van uw persoonlijke gegevens voor verschillende oneerlijke doeleinden van providers.

Betrouwbare providers van VPN kunnen u aanraden al uw gadgets te beschermen met alleen innovatieve technologieën en coderingssystemen. Ze zijn allemaal te vinden in appstores van uw persoonlijke gadgets, zowel op iPhones als Android-telefoons.

Category: ExaloVPN

Er zijn twee soorten VPN’s: sommige zijn echt gratis. Anderen kunnen u vertellen dat ze ook gratis zijn en tegelijkertijd geld verdienen met uw persoonlijke gegevens. Wees erg voorzichtig.

 • Zwakke protocollen – Bijna alle VPN’s die gratis diensten aanbieden, bieden u technologie als PPTP (Point to Point Tunneling Protocol), maar wordt tegenwoordig als verouderd beschouwd. Het werd opgericht in het begin van de jaren negentig en sinds die tijd zijn er veel zwakke punten gevonden. De bescherming kan binnen enkele minuten worden gecrasht vanaf de normale computer, terwijl u thuis zit.
 • Lage snelheden – We houden er allemaal van om iets gratis te krijgen, wat betekent dat een groot aantal mensen tegelijkertijd zaken op internet doet. Dit zorgt ervoor dat de pagina’s ongelooflijk langzaam worden geladen.
 • Downloadlimieten – Door VPN gratis te gebruiken, kunt u vaak niet meer downloaden dan u wilt.
 • Minder locaties – Gratis VPN kan u niet verschillende plaatsen bieden, zoals een betaalde.
 • Adverteren – Iedereen moet geld verdienen om te leven en dat geldt ook voor gratis VPN- leveranciers: ze bieden u hun diensten gratis aan, maar u moet er rekening mee houden dat u tijdens uw internetsessie te maken krijgt met een enorme hoeveelheid advertenties en promoties.

In het geval dat u besluit het al dan niet te proberen, kan ons bedrijf AVG Secure VPN u een speciale aanbieding doen, waarmee u een gratis proefperiode van 30 dagen kunt gebruiken. U hoeft niet te betalen: probeer het en beslis dan of u door wilt gaan of niet.

Category: Basics of VPN

Als u uw creditcard gebruikt terwijl u de VPN- service koopt, kan uw identiteit bekend worden bij uw VPN-leverancier. Natuurlijk kunnen we betalingen met Bitcoin (dat is virtuele valuta), u helpen om uw persoonlijke gegevens onder bescherming te houden, maar zelfs dat feit is nog niet volledig bewezen. Er zijn slechts twee dingen die uw VPN- provider over u en uw handelingen op internet moet weten: uw IP-adres en dat adres van de server van uw verbinding, ondanks het feit dat ze uw identiteitsgegevens bezitten.

Er is een goede functie van VPN waarmee u uw browsegeschiedenis kunt beschermen: een IP-adres van de server waarmee u bent verbonden, kan zowel van u zijn als van een andere persoon, die ook met die server is verbonden. Het helpt voorkomen dat u wordt gevolgd, waardoor het voor internetproviders ongelooflijk moeilijk wordt om erachter te komen wat u online doet.

Er zijn zelfs gevaarlijkere gevolgen dan alleen het volgen van uw activiteiten. Het gebruik van VPN beschermt u ook niet volledig tegen het bekijken van u door internetproviders, omdat ze het op een andere manier kunnen doen. Door cookies op internet te gebruiken, kunnen marketingbedrijven uw activiteiten gemakkelijker traceren, ondanks het feit dat u tijdens die sessie VPN toepast . Het maakt niet uit waar (op welke tabbladen) u uw tijd doorbrengt: als een van hen wordt getraceerd, worden andere geopende zeker ook getraceerd.

Category: Privacy

Elke keer dat er iets op de computer gebeurt, wordt dit opgenomen. En het kan op verschillende manieren worden gebruikt. Soms helpt het bijvoorbeeld technische specialisten om het kernprobleem te achterhalen wanneer de computer is gestopt, een actie op de computer plaatsvindt, deze gebeurtenis wordt in het record vastgelegd. Alle servers hebben mogelijkheden om enorme hoeveelheden gegevens op te slaan die op de computer worden verwerkt.

Op het moment dat u verbinding maakt met de server, begint het alle gegevens te verzamelen. Elke VPN- provider heeft een voorgeschreven en beperkte hoeveelheid informatie die hij kan verzamelen uit uw online activiteiten, die u kunt vinden in zijn privacybeleid. Zoals u altijd doet, moet u het privacybeleid van uw VPN-provider, die u zijn diensten aanbiedt, grondig lezen. Als die providers ondanks alles volledige toegang hebben tot uw browsegeschiedenis, maakt dit dan de VPN-services niet waardeloos in termen van uw persoonlijke vertrouwelijkheid?

Het “Geen logboekregistratie” -beleid, dat veel van VPN-leveranciers u aanbieden, houdt in dat zij de informatie van uw activiteiten op internet niet verzamelen. Het is verplicht voor VPN-leveranciers om deze factor te hebben. Zoals hierboven vermeld, zijn de enige gegevens die ze over u kunnen hebben twee IP-adressen (die van u en die van de server) en de methode van uw betaling.

Category: Basics of VPN

Er is geen wet die een gespecialiseerde coöperatie verbiedt om alle wettige procedures die ze niet heeft gekregen, openbaar te maken. Het verstikkende verzoek maakt gewoon verbinding nadat de ISP de gesmoorde legitieme procedure heeft gekregen. Evenmin vormt het uitdelen van een gerechtelijk bevel een obstakel voor billijkheid, aangezien het doel is om de juridische procedure niet te schaden , maar eerder om deel te nemen aan een open discussie over de mate van opsporingsdiensten van de overheid.

Category: Privacy

“Daglicht zou het beste desinfectiemiddel zijn.” – Justitie Louis D. Brandeis.

We bevinden ons in een periode van ongebruikelijke open discussie over de krachten van de dienst om op subtiele wijze gegevens over individuen te verzamelen. De onthullingen over het monsterlijke massaobservatieprogramma van de NSA hebben moeilijke vragen naar voren gebracht over de vraag of deze krachten fundamenteel, legitiem en gevestigd zijn. Mystery-observatie maakt niet alleen misbruik van de veiligheidsbelangen van de recordhouder, maar ook van de discoursbelangen van ISP’s die willen deelnemen aan deze open discussies.

Category: Privacy

In de VS waren een paar warrants-regelingen die de leverancier verhinderen zijn klanten op de hoogte te stellen van het uitgevoerde warrant. Een beveiligingsmeester Bruce Schneier noemt Warrant Canary een legitieme hack die leveranciers helpt bij het vertellen aan hun klanten.

Een Warrant Canary is een websitepagina die sommige VPN-leveranciers bijhouden om gegevens te verspreiden over dagvaardingen van de wet . Als Warrant Canary routinematig wordt vernieuwd, heeft de leverancier geen dagvaarding gekregen. Anders gezegd, de klanten mogen verwachten dat de leverancier geen dagvaarding heeft gekregen.

Een warrant-kanarie is een terloopse term voor een consistent verspreide uitspraak dat een gespecialiseerde organisatie geen wettige procedure heeft ontvangen waarvan het niet zou kunnen zeggen dat het was verkregen. Wanneer een gespecialiseerde coöperatie een wettige procedure krijgt, treedt de discoursbeperking in werking en wordt de proclamatie van de kanarie geëvacueerd.

Warrant-kanaries krijgen vaak een overzichtsrapport, waarin de procedure wordt vermeld waarvan de gespecialiseerde organisatie vrijuit kan zeggen dat ze de tijdsspanne van een specifiek tijdsbestek heeft doorlopen. De kanarie is een verwijzing naar de kanaries die werden gebruikt om waarschuwingen te geven in kolenmijnen, die vóór de graafmachines verzwakt zouden raken door koolmonoxide-schade, wat waarschuwt voor het risico.

Category: Other

Om een VPN te gebruiken, moet u vooral een vaste internetservice hebben bij uw internetprovider. U kunt geen inbeldienst hebben. Als u accepteert dat uw basisservicesnelheden aanvaardbaar zijn, kunnen een paar variabelen uw tarieven beïnvloeden wanneer u verbinding maakt met een VPN:

 • Als u een gecodeerde service gebruikt, bijvoorbeeld OpenVPN 256-delige AES, zal uw snelheid een beetje dalen, aangezien codering kracht en tijd vereist. Hoe sterker de codering is, des te opmerkelijker is de snelheidsdaling.
 • Als u communiceert met servers die zich op een enorme afstand bevinden van waar u werkelijk bent, zullen uw snelheiden merkbaar dalen. Hoe verder de server, hoe langzamer uw snelheid.
 • Als u connect met een server in de buurt, zou uw snelheidsdaling minimaal moeten zijn.
 • De server waarmee u bent verbonden, is gestapeld (een hele hoop bedrijven maakt er tegelijkertijd gebruik van).

Soms kan uw snelheid verbeteren met een VPN als een leverancier een enorm aantallen server heeft met een ruime overdrachtssnelheid.

Tip: maak verbinding met een VPN-server die zich het dichtst bij a) uw uidige locatie bevindt, b) dicht bij de locatie van de dienst waar u naartoe surft.

Tip 2: ExaloVPN heeft duizenden servers in 38 landen. De servers hebben een overdrachtssnelheid van 1000 Mbit.🙂

In de regel wel. VPN’s verdraaien het verkeer tussen uw apparaat en VPN-servers. Programmeurs hebben dus niet de mogelijkheid om uw informatie in te zien. In het geval dat je toevallig verbinding maakt met een nep-wifi-hotspot, zijn sommige ondernemende programmeurs op klaarlichte dag opgezet en ze ontdekken hoe ze je verkeer kunnen blokkeren, alles wat ze zullen zien is vervormd afval.

Category: Privacy

Hoewel VPN’s uw online bescherming en beveiliging verbeteren, kunnen ze niet:

 • Zorg voor volledige anonimiteit.
 • Voorkom dat sites die u bezoekt u volgen (cookies, programmavingerafdrukken, referentiepunten).

Category: Privacy

Een andere reden waarom u uw echte IP liever niet vrijgeeft tijdens het downloaden van torrents, zijn patenttrollen. Dit zijn advocatenkantoren die beroemde torrent-sites screenen en auteursrechtelijk schuldige partijen opsporen om hen hoge boetes op te leggen.

U geeft er de voorkeur aan om niet deel te nemen aan het delen van records zonder een VPN in landen met een strenge vijand van diefstalwetten – Duitsland, Japan, de VS, het VK, Frankrijk en andere.

Category: Basics of VPN

Als een leverancier P2P expliciet toestaat en servers registreert die torrents helpen, ben je redelijk veilig. Voer een aantal beveiligingscontroles uit op DNS-onderbrekingen om ervoor te zorgen dat uw VPN uw echte IP-adres niet vrijgeeft.

Op het moment dat u torrent, kan iedereen die een soortgelijk document downloadt, uw IP-adres zien. Met VPN bevoegd, zullen ze uw nep-VPN-IP zien.

Langs deze lijnen krijgen VPN-leveranciers routinematig inbreuk op het auteursrecht. Enkele leveranciers zullen de klantreferenties van klanten overhandigen. Anderen kunnen eenvoudig terugkerende boosdoeners scheiden.

Enkele organisaties negeren DMCA stilletjes. Als u aan P2P moet deelnemen, zoek dan naar laatstgenoemde.

Category: Privacy

In de meeste westerse landen – ja. In landen met dictatorsystemen – nee.

As of now, a large group of nations in the Middle East have prohibited the utilization of VPNs.

China, Noord-Korea, Saoedi-Arabië, India, Turkije, Iran, Rusland, Thailand en nog een paar tientallen landen hebben beperkte VPN’s. In deze landen is het gebruik van een VPN illegaal, als u VPN gebruikt, kunt u een gevangenisstraf krijgen.

Category: Privacy

Talrijke legitieme VPN’s bieden gratis beperkte service om klanten te verleiden om uiteindelijk voor hun betaalde abonnementen te kiezen. Als u bijvoorbeeld zeer zelden een VPN nodig heeft , zou u het moeten redden met zo’n beperkte gratis dienst.

Als u van plan bent om VPN consequent te gebruiken, denk dan eens aan betaalde lidmaatschappen.

Category: Basics of VPN

Een VPN- service kan soms zelfs floppen bij een betrouwbare leverancier. Op het moment dat de VPN-service wegvalt, wordt uw echte IP-adres ontdekt. Om te voorkomen dat de service die zelden voorkomt bij het achterhalen van uw informatie, installeren talloze VPN-leveranciers een uitknop in hun product.

Een VPN uit-knop sluit uw volledige internetservice af op welk punt uw VPN dan ook uitvalt en totdat de VPN-service is hersteld.

Aan de andere kant zijn sommige VPN’s voorzien van een firewall die kan worden ontworpen als een uit-knop voor specifieke projecten, in plaats van alle internetservices te sluiten.

Category: Basics of VPN

Naast het afdekken van uw IP-adres, verzekert een VPN ook uw informatie door deze te coderen. In termen van de leek, is versleuteling informatie die verandert van gewone inhoud die iedereen kan inzien, om te zien dat deze moet worden bekeken door goedgekeurde klanten.

Versleuteling weerhoudt programmeurs er niet van om uw informatie te blokkeren. Het maakt uw informatie eerder onleesbaar.

Om uw informatie te coderen, gebruikt een VPN protocollen: PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP en IKEv2 . Hoewel deze zeer gespecialiseerd zijn, moet u zich realiseren dat:

 • OpenVPN is de huidige briljante standaard voor alle beschermingswonks die er zijn.
 • Vermijd PPTP, wat er ook gebeurt.
 • L2TP IPSec wordt niet aanbevolen voor gebruik op mobiele telefoons.

Nee.

De meeste providers maken volledige onduidelijkheid op internet bekend. Wat ze u niet laten weten, is:

 • Hun ToS en Privacybeleid bevatten de kleine lettertjes die logboekregistratie voorstellen.
 • Hun privacybeleid stelt “we loggen niet in” zonder het in grote lijnen uiteen te zetten.

Evenzo heb je geen kans om te weten hoe betrouwbaar een zero-logs-garantie is, vooral omdat het ondenkbaar is om een ​​enorme IT-basis te hebben zonder logboeken.

Onthoud:

 • Een VPN maakt u niet onbekend, maar bouwt ongelooflijk uw veiligheid en bescherming op internet op.
 • Een VPN-leverancier weet doorgaans wat uw identiteit is en wat u van plan bent op internet.
 • Dus als bescherming een probleem is, moet u een eenvoudige verkoper kiezen.

Extra interessante punten:

 • Wetten op het gebied van gegevensonderhoud – in veel landen kunnen wettelijke vereisten een organisatie dwingen om acties van klanten vast te leggen en deze over te dragen aan specialisten. Op deze manier moet u weten waar de organisatie is gevestigd en welke wetten toezicht houden op de informatie van haar klanten.
 • Zwitserland, Roemenië, Seychellen, Hongarije vereisen niet dat leveranciers logboeken van klanten bijhouden.
 • VPN-organisaties die op bescherming letten, accepteren cadeaubonnen, geld of Bitcoin en hebben niet uw echte naam, telefoonnummer, adres of bankteksten nodig.
Category: Privacy

U moet begrijpen dat VPN ’s organisaties zijn die onderzoek doen in een niet-gereguleerd online domein. Sommigen nemen deel aan zeer obscure presentatieprocedures, waarbij geld dat via ondersteunde audits en subsidiaire projecten naar bloggers en belangrijke sites gaat, die hun beoordelingen opblazen.

Rivaliteit in deze branche is niet gunstig. Dus je moet enquêtes en diagrammen op de standaard mediabronnen beoordelen. Wees kritisch in wat er geschreven wordt over VPN.

De meest effectieve methode om te bepalen of een enquête niet betrouwbaar is:

 • Het juicht een leverancier toe met een gerealiseerde reputatie om zijn klanten uit te verkopen.
 • Een enquête geeft een hoge score aan een organisatie die wordt beoordeeld door beveiligingsspecialisten of wordt onderzocht.
 • Een enquête is te positief en heeft een verstandige analyse nodig of klinkt als een advertentie.
 • Als een belangrijke site doorgaat met het laten zien van de gelijkwaardige grote naamleveranciers in elk artikel.

Tip: een verstandige en betrouwbare enquête is echter zelden voldoende. Lees voor kritiek van klanten op Reddit of GitHub; vraag een technisch goed geïnformeerd netwerk in de buurt.

Category: Other

U moet leveranciers een reeks basisvragen vragen om te controleren of ze duidelijk zijn, of om te achterhalen of er iets niet lijkt te kloppen. Langs deze lijnen moet u inderdaad het privacybeleid doornemen.

Talrijke leveranciers garanderen dat ze geen logboeken bijhouden, terwijl ze in de regel hun klanten volgen en profileren. Vaak weven het lange Privacybeleid en de Servicevoorwaarden (ToS) een verwarrende strik van obscure juridische taal die de mate van logging die ze verzenden verduidelijkt. Voor deze situatie vertrouwen leveranciers erop dat klanten ze nooit lezen. Hoe het ook zij, aangezien u instemt met de servicevoorwaarden en het privacybeleid, kunt u de leverancier niet veroordelen voor liegen.

Aan het eind van de dag moet u de kleine lettertjes doornemen. Evenzo, als u beveiliging nodig heeft, zorg er dan voor dat u de interne en externe audits doorneemt voordat u deze indient.

 • Een acceptabele VPN-organisatie is eerlijk over haar logboekregistratie en wist de logboeken normaal.
 • Bedenk dat in bepaalde landen wettelijke autorisatie een leverancier van zero-logs kan dwingen informatie over een specifieke klant vast te leggen.
 • Vermijd leveranciers die gevestigd zijn in de Fourteen Eyes-landen.
 • Verschillende vragen die u zou moeten overwegen:
 • In hoeverre houdt de organisatie logs bij?
 • Welke door en door herkenbare informatie bezit de organisatie?
Category: Privacy

Zero Logs betekent dat de VPN-service die u gebruikt geen gegevens opslaat over uw bewegingen op het world wide web. ExaloVPN is zo’n VPN-provider.

U moet het contrast tussen gebruikslogboeken en servicelogboeken begrijpen.

Servicelogboeken:

 • Metadata over uw dienst, bijvoorbeeld
 • De tijd dat u verbinding maakt met een VPN
 • In hoeverre u bent aangesloten
 • Hoe vaak u communiceert met een VPN
 • Hoeveelheid informatie verbruikt

Gebruik logboeken:

 • Uw online actie terwijl deze is gekoppeld aan een VPN
 • Websites die u bezoekt
 • Identiteiten die u gebruikt

Zie het onderscheid? Gebruikslogboeken zijn het meest rustgevend. Enkele leveranciers houden tijdelijk servicelogboeken bij (een paar uur tot drie dagen), wat een verstandige praktijk is om te onderzoeken. Wij hebben geen inzage in wat voor logboek dan ook.

Opmerking: Als een leverancier niet verwijst naar het wissen van servicelogboeken, blijf dan weg.

Category: Privacy

Het kiezen van een solide leverancier met een geweldige hardwerkende mentaliteit is op zich al moeilijk werk. Gepaste standvastigheid is onvermijdelijk. Overweeg op dan ook:

 • Privacy en logboekregistratie – Alle VPN’s garanderen bescherming en geheimhouding. Hoe het ook zij, er zijn manieren om vrij te zijn van leugens. Zie hieronder voor meer gegevens over bescherming en nullogboeken.

 • Beveiliging – De leverancier moet de gebruikte innovatie bekendmaken om uw veilige inzage te garanderen. Wordt OpenVPN gehandhaafd? Hoe goed is versleuteling ?

 • Cross-stage – Als u van plan bent VPN op verschillende gadgets, werkgebieden en draagbare apparaten te gebruiken, vraag dan naar de toegankelijkheid van lokale applicaties. Als er geen lokale applicatie is, heb je dan de mogelijkheid om de open-source OpenVPN-klant in te stellen?

 • Gelijktijdige verbindingen – welk aantal gadgets wilt u de hele tijd aan VPN koppelen? Staat de leverancier verschillende synchrone diensten toe, en zo ja, hoeveel? ExaloVPN heeft geen limieten, behalve dat je maximaal 5 apparaten tegelijk kunt gebruiken met 1 account.

 • Snelheid – testen, testen en testen. Tempo, wanneer u een VPN gebruikt, contrasteert ongelooflijk en vertrouw op een assortiment van elementen – uw ISP-snelheid, het gebied van externe servers, serverbelasting en nog veel meer.

 • Serverdekking – Controleer of de leverancier voldoende serveropname biedt in het land waarnaar u moet parodiëren.

 • Technische ondersteuning – Is live talk elke minuut van de dag beschikbaar? Dit is onmisbaar als u gespecialiseerde vaardigheden nodig heeft. ExaloVPN heeft geen chatbox op de site. We hebben wel een ticket systeem waarin u een vraag kunt stellen.

 • Gratis proefversie – Soms is een beknopte voorbereiding voldoende om te zien dat een VPN niet aan uw vereisten voldoet. Talrijke leveranciers bieden gratis voorrondes aan (enkele uren tot enkele weken). Wij hebben geen gratis proefversie. U kunt wel eerst een maandabonnement nemen om onze dienst uit te proberen. Het is maandelijks opzegbaar en geen lange contracten.

 • Geld-terug-verzekering – Veel leveranciers hebben geen vragen gesteld, onvoorwaardelijke belofte; anderen passen draconische beperkingen toe op hun kortingsregelingen. Lees voortdurend de kritiek van klanten – een paar leveranciers zien dergelijke eisen over het hoofd, ook al garanderen hun algemene voorwaarden een onwrikbare korting .

Er zijn tal van maatregelen om een ​​beter dan gemiddelde VPN te kiezen. Een paar klanten hebben toegang tot Netflix US nodig, en dat essentiële houdt toezicht op hun beslissing. Het bovenstaande zijn slechts een paar variabelen waarmee u rekening moet houden voordat u iets koopt.

Category: ExaloVPN

Het is afhankelijk van uw gevaarlijke situatie. In het geval dat u naar streaming- en gamediensten zoals Netflix, Hulu of Steam US-bibliotheken moet gaan, is een VPN alleen voldoende. Evenzo, als u af en toe open Wi-Fi gebruikt, bent u verborgen bij een betrouwbare leverancier.

Aan de andere kant, als u de kans krijgt dat u afstand moet nemen van staatsobservatie, moet u niet afhankelijk zijn van een enkel beveiligingsapparaat om u te beschermen. Een combinatie van een VPN, Tor-programma, The Onion Router of I2P is belangrijk om de ene beveiligingslaag van de andere te scheiden. Als je dat in overweging neemt, zou je moeten begrijpen dat zelfs een VPN niet zal helpen als de pijlen van de regering op je gericht zijn.

Een groot aantal landen boycotten VPN’s (denk aan China, Thailand, Rusland, Saoedi-Arabië). Op plaatsen als deze kun je in een moeilijke situatie komen als je alleen een VPN gebruikt. U zou in dergelijke landen liever geen VPN- toegang gebruiken. Houd er rekening mee dat het op uw eigen verantwoordelijkheid is om onze services te gebruiken in landen met wettelijke beperkingen bij het gebruik van VPN-software.

Category: Privacy

Om een VPN te gebruiken, moet u een abonnement afsluiten bij een VPN-service. De kosten variëren en tal van leveranciers bieden gratis voorrondes. Over het algemeen betaal je elke maand € 10- € 16 – langeafstandsabonnementen bieden doorgaans lagere prijzen.

Category: ExaloVPN

Een virtueel privénetwerk is een online hulp die uw internetverkeer codeert en door zijn server laat stromen. Met een VPN:

 • Uw internetprovider kan niet zien wat u op internet doet.
 • U kunt uw gebied parodiëren, dwz verschijnen alsof u surft vanuit een ander topografisch gebied.
 • U kunt de staatscontrole omzeilen en toegang krijgen tot sites en administraties die in uw land beperkt zijn.
 • U kunt toegang krijgen tot geografisch geblokkeerde spilling- en gamingadministraties.
 • U kunt door managers of op school gedwongen beperkingen omzeilen.
 • Patenttrollen hebben niet de mogelijkheid om u te volgen.
 • U kunt P2P waarderen.
 • Hackers die op zoek gaan naar niet-gebonden open Wi-Fi-hotspots, hebben niet de mogelijkheid om uw verkeer vast te leggen.
Category: Basics of VPN

Een virtueel privésysteem, of VPN , is een beveiligings- en beschermingsinstrument dat klanten een extra beveiligingslaag op internet biedt. Een VPN bestaat uit een systeem van servers waarmee de client kan associëren om hun verkeer te coderen en hun IP-adres te verbergen.

In plaats van verbinding te maken met een gebruikelijke open server, kunt u all-in een verbinding maken met een van de servers van uw VPN-leverancier, dit is afhankelijk van wat uw leverancier aanbiedt.

Category: Basics of VPN

Niets is 100% veilig, elke cybersecurity-specialist zal u dit bekendmaken. Dat betekent niet dat u geen poging moet ondernemen om uw inzage- en online gegevens te beveiligen. Een VPN codeert uw verkeer om een ​​inbegrepen verzekering te bieden en uw unieke IP-adres te verbergen, maar het garandeert geen totale en volledige veiligheid op internet.

Category: Privacy

Hacks en informatielekken zijn schering en inslag. Het is allesbehalve moeilijk om het gevoel te hebben dat u niets te verbergen heeft totdat er iets wordt gestolen. Iets zo eenvoudig als je geheime Facebook-woord is belangrijk. Oké, vertel nooit een buitenstaander je wachtwoorden en geef ze de subtiliteiten van het aanmelden aan je webgebaseerde financiële administraties?

Category: Privacy

Inderdaad. Met een VPN kun je je IP-adres wijzigen. Als u bijvoorbeeld in het VK woont en misschien naar de Amerikaanse Netflix-inventaris wilt gaan, kunt u een in de VS gevestigd IP-adres kiezen en vanaf dat punt openlijk lezen. Dienovereenkomstig kunt u dit doen als u in een land woont waar Netflix nog niet toegankelijk is. U zult zelfs nu een lidmaatschap moeten kopen.

Met een VPN kun je je IP-adres wijzigen. Als u bijvoorbeeld in het VK woont en misschien naar de Amerikaanse Netflix-inventaris wilt gaan, kunt u een in de VS gevestigd IP-adres kiezen en vanaf dat punt openlijk lezen. Dienovereenkomstig kunt u dit doen als u in een land woont waar Netflix nog niet toegankelijk is. U zult zelfs nu een lidmaatschap moeten kopen.

Category: Basics of VPN

Inderdaad, dit alles kan nog steeds afhangen van een aantal zaken, bijvoorbeeld de kwaliteit van uw eigen webservice en de gekozen server. Als u zich associeert met een server die het verst weg is, kan dit problemen met inactiviteit veroorzaken met het verplaatsen van informatie. Tegelijkertijd kan het, op welk punt u ook encryptieapparaten gebruikt, uw service mogelijk belemmeren, maar met het verbeteren van de programmering wordt het belangrijkste dat het onbeduidend wordt.

De meeste VPN- leveranciers maken het momenteel zo eenvoudig als mogelijk om een VPN- administratie te downloaden en te gebruiken, net als elk stukje software. Op het moment dat u het opzetten, zult u voor het grootste deel vinden dat de standaard instellingen het eenvoudig maken om te beginnen. Vanaf dat moment kunt u instellingen zoals de VPN-connecties precies zo aanpassen als u zou willen.

Category: Basics of VPN

Als u een VPN gebruikt, komt u in de regel niet in een moeilijke situatie terecht, behalve als u in een land woont dat de innovatie ondubbelzinnig heeft verboden. Het is denkbaar om crimineel gedrag te sturen door gebruik te maken van een VPN, dichtbij het is denkbaar om dit te doen met een normale dienst.

Sommige VPN’s nemen maatregelen om te garanderen dat er geen crimineel gedrag of verkeerde voorstelling van zaken in hun administratie plaatsvindt. Dit kunnen tijdstempels zijn van wanneer u zich aan- en afmeldde of het loggen van uw unieke IP-adres en het IP-adres dat u gebruikt. Het komt niet vaak voor dat een VPN de bestemmingen die u bezoekt screent of registreert. Zorg ervoor dat u de logstrategie van een VPN controleert voordat u deze gebruikt.

Category: Basics of VPN

Dit is moeilijk te beantwoorden.

Het vertrouwt op de VPN-leverancier die u kiest. Sommige VPN-leveranciers zijn geblokkeerd of verboden. Als u de GreatFire.org-site bezoekt, ziet u een overzicht van bestemmingen die zijn geblokkeerd. Onder deze lijst bevinden zich de bestemmingen van een paar VPN-leveranciers. Dit maakt het moeilijk om de weg te vinden om het product te downloaden. Als u een reis naar China maakt en daar een VPN wilt gebruiken, raden we u aan deze te downloaden voordat u vertrekt.

ExaloVPN werkt in elk land waar u een betrouwbare internetverbinding heeft. We hebben geen enkele storing van onze diensten vernomen toen onze klanten in China waren. Houd er rekening mee dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om onze services te gebruiken in landen met beperkingen.

Category: Basics of VPN

Er zijn veel alternatieven tegen hoge VPN-kosten en er zijn ook veel gratis diensten. Vaak zijn de gratis diensten wat meer uitgekleed als een betaalde dienst.

Een van de beste gratis VPN-modules is Hola Unblocker, een uitzonderlijk bekend apparaat om naar geografisch geblokkeerde locaties te gaan. Halverwege 2015 werd ontdekt dat de organisatie de datatransmissie van klanten verkocht zonder dat ze het wisten. Dit is iets om op te letten bij het gebruik van een gratis programma.

Met gratis software zijn jij en je informatie het product. Je komt met alles wat je doet in een database terecht.

ExaloVPN logt niets over u. U betaalt dus een vergoeding voor onze dienstverlening.

Category: Basics of VPN

Wanneer er een VPN- koppeling is gemaakt, werkt deze. Via de applicatie voor de VPN krijgt u een segment dat aangeeft of u zich op internet bevindt. Wanneer het verandert om u te laten zien dat u op internet bent, bent u een geweldig idee om te gaan. Uw pc is op de juiste manier gecontroleerd en uw gegevens worden gecodeerd. Totdat de applicatie u onthult dat de verbinding is verbroken, of u zich afmeldt bij de webassociatie, bent u online via de server die u heeft gekozen.

Op je desktop of laptop controleer je in de ExaloVPN app of de dienst werkt of niet.

Op je Apple- of Android-apparaat is het nog gemakkelijker te zien: wanneer de service live is, zie je een VPN-pictogram bovenaan je scherm dat aangeeft dat de service actief is.

Category: Basics of VPN

Elke leverancier biedt een alternatief tarief ten koste van de VPN. Over het algemeen verkoopt een organisatie hun VPN-service in bundels van maanden. Zo bieden enkele organisaties drie bundels aan voor een maand, een kwartaal of een half jaar. Sommige bieden aanzienlijk een jarenlange VPN-service.

Bij ExaloVPN kunt u kiezen uit 3 verschillende factureringsintervallen

[supsystic-price-table id=8]

Category: ExaloVPN

Niets. Er is geen nummer om te bellen of te programmeren. Alles wat je doet, is inloggen op de applicatie voor de VPN en je hebt meteen de gecodeerde webgebieden en servers. Een VPN hebben is zo heel gemakkelijk. Zoek de gegevens op de sites van verschillende leveranciers voor meer gegevens over hoe hun specifieke programma werkt. Iedereen is uniek, maar elke VPN doet hetzelfde.

Het enige dat u hoeft te doen, is de ExaloVPN-app op uw mobiele apparaat (iOS of Android) of op uw desktop- of laptopcomputer (Windows of Linux) te installeren. Log vervolgens in met de accountgegevens die we u hebben gemaild en u bent klaar om te gaan.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om ExaloVPN te gebruiken.

Category: ExaloVPN

Er is een breed scala aan leveranciers voor VPN- administraties, en het geheel van leveranciers biedt verschillende administraties en highlights. Bij een VPN-administratie kunnen de kosten, hoogtepunten en snelheden verschillen, maar ze doen allemaal iets vergelijkbaars: je informatie coderen. Het opzetten van een VPN is eenvoudig. Op het terrein van de leverancier, zullen zij een sign-up scherm dat zal begeleiden u door gebruik te maken van uw VPN administratie en hoe te krijgen gedownload en betaald voor op uw pc.

Het enige dat u hoeft te doen, is de ExaloVPN-app op uw mobiele apparaat (iOS of Android) of op uw desktop- of laptopcomputer (Windows of Linux) te installeren. Log vervolgens in met de accountgegevens die we u hebben gemaild en u bent klaar om te gaan.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om ExaloVPN te gebruiken.

Category: ExaloVPN

De meeste leveranciers bieden VPN-diensten aan voor ALLE gadgets, inclusief pc’s, pc’s, tablets en geavanceerde mobiele telefoons. Alle belangrijke besturingssystemen voor deze apparaten worden ondersteund, inclusief Mac OS, Windows, Linux, iOS en Android.

Category: Basics of VPN

Nee. Een VPN zal effectief verbinden via uw huidige WI-FI, zonder problemen of storingen. De VPN heeft alleen invloed op uw virtuele connecties en niet op de echte verbinding binnen uw gezin. U wordt nu zelfs via uw eigen systeem verbonden, maar het lijkt alsof u via een alternatief systeem op internet gaat. Dit is ongelooflijk omdat het impliceert dat u geen problemen zult hebben met het instellen of uitvoeren van de VPN, behalve de typische internetproblemen die u kunt tegenkomen met uw systeemkoppelingen. VPN is echt solide!

Het enige dat u hoeft te doen, is de ExaloVPN-app op uw mobiele apparaat (iOS of Android) of op uw desktop- of laptopcomputer (Windows of Linux) te installeren. Log vervolgens in met de accountgegevens die we u hebben gemaild en u bent klaar om te gaan.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om ExaloVPN te gebruiken.

Category: Basics of VPN

VPN is een afkorting voor Virtual Private Network. Hoewel online systemen open of voor de hand liggend kunnen zijn, maakt VPN het denkbaar dat u uw eigen privésysteem voor alle doeleinden hebt via open systemen, waardoor uw gegevens en informatie worden gecodeerd om mysterieus te zijn terwijl u online verschillende systemen gebruikt. Snel streamen, downloaden, beveiliging of geheimhouding nodig? U kunt dit allemaal krijgen met ExaloVPN .

Category: Basics of VPN

VPN FAQ: Een VPN is een techniek of een applicatie die u kunt gebruiken om uw online correspondentie te coderen via een open (of privé) netwerk. In wezen maakt elk online systeem dat u gebruikt terwijl u een VPN gebruikt, uw gegevens, informatie en gebied veilig en gecodeerd. Het gebruik van een VPN kan uw pc aanzienlijk veiliger maken. Terwijl u op internet bent, is het noodzakelijk om te onthouden dat uw gegevens in gevaar zijn, en met een VPN kunt u er vanuit gaan dat het een stuk veiliger is.

Afsluiten

Een VPN is een onbetwistbare vereiste om op een ​​apparaat te hebben als u uw recht op beveiliging wilt beschermen. Er zijn veel leveranciers, maar met het nodige onderzoek kunt u echt een betrouwbare – en gematigde – VPN-service vinden. Voor een paar euro per maand kunt u uw gadgets beschermen tegen hacking en voorkomen dat uw internetprovider u rondsluipt.

Probeer VPN niet te beschouwen als een wondermiddel voor elk online gevaar en elke massa-observatie. Het is slechts een bekwame innovatie die iedereen zou moeten gebruiken.

Ik vertrouw erop dat deze gids je aanmoedigt om de voordelen van VPN’s en de VPN-activiteiten al met al uit te zoeken. Aarzel niet om uw vragen op te sommen, als u die heeft. Ik zal een dappere poging doen om ze zo eerlijk mogelijk te beantwoorden.

Category: Basics of VPN

Om het duidelijk te zeggen: ja.

Een VPN beschermt u tegen:

 • Openbare wifi-hackers
 • Uw ISP
 • Massale controle van een regering
 • Commerciële WiFi-beheerders die uw persoonlijke gegevens voor voordeel verkopen
 • Houders van copyright
 • Advertentie- en onderzoeksorganisaties die uw informatie opslaan om u te targeten met advertenties (indien gebruikt in combinatie met aanvullende items van het tegen-trackerprogramma).
Category: Basics of VPN

Een tijdlang was het een adagium dat “als je niet voor een item betaalt, jij het item bent”.

Deze omstandigheid is de afgelopen jaren veranderd en er zijn momenteel in ieder geval verschillende gratis VPN-voordelen die volledig acceptabel zijn. Zelfs deze worden echter op verschillende manieren beperkt, in tegenstelling tot steeds meer premium diensten. We hebben ontdekt dat bescheiden VPN-services tot de best beschikbare behoren. VPN’s met de meest gezochte eigenschappen zijn elke maand te vinden voor minder dan € 5.

Category: ExaloVPN

Het aantal apparaten dat tegelijkertijd wordt gebruikt om verbinding te maken met een VPN, verschilt per VPN-provider. 3 Tot 5 apparaten is heel gebruikelijk. Dit betekent dat dit aantal apparaten op hetzelfde moment kan inloggen op het VPN-account. Nummer 6 krijgt een foutmelding wanneer hij probeert verbinding te maken.

U moet weten dat ExaloVPN beschikbaar is vanaf € 5 per maand met een jaarabonnement. U kunt 5 apparaten tegelijk gebruiken met elk abonnement op ExaloVPN.

Category: Basics of VPN

Ja

Een ISP of internetprovider levert uw verbinding en dat is vereist om u met de VPN-server te verbinden.

Category: Basics of VPN

De twee belangrijkste elementen die spelen, zijn uw afstand tot de VPN-server en hoe de VPN-server is opgesteld. Als u zich associeert met een server bij u in de buurt die niet overbelast is, kunt u op dat moment ongeveer 10 procent van uw basiswebsnelheid verliezen.

Hoe ik mijn VPN-verbinding kan versnellen

 • Maak verbinding met de dichtstbijzijnde server bij uw locatie
 • Probeer een andere poort
 • Probeer een ander protocol
 • Krijg beter internet op uw locatie door van internetprovider te veranderen (indien mogelijk)

We hebben op dit moment duizenden servers in 38 landen. Alle servers hebben een verbindingssnelheid van max. 1000 MBit per seconde. Als u problemen heeft met de internetsnelheid, controleer dan uw locatie en de verbinding aan uw kant.

Category: ExaloVPN

Vanwege de betrouwbaarheid van internet komen sommige VPN-verbindingen af ​​en toe met een foutje. Als dit gebeurt, blijft u normaal gesproken verbonden met internet, maar zonder de beveiliging van de VPN.

Een uit-knop beveiligt u hiertegen door connecties van en naar uw gadget te voorkomen, behalve als de VPN-verbinding dynamisch is.

Een Kill Switch is gemaakt voor het geval dat het IP-adres van je verbinding om de een of andere reden lekt. De kill-schakelaar verbreekt gewoon je internetverbinding wanneer hij detecteert dat het IP-adres wordt gelekt.

Category: Basics of VPN

Ongeacht hoe een VPN-bedrijf zichzelf publiceert, VPN’s bieden beveiliging maar geen geheimhouding. Dit is gebaseerd op het feit dat de VPN-server alles kan zien wat uw ISP doorgaans kan zien.

Ondanks dat, in tegenstelling tot uw internetprovider, loggen goede VPN’s deze gegevens niet en bieden ze op deze manier veel hogere beschermingsniveaus dan normaal wanneer u op internet surft. Inderdaad, zelfs deze zullen in elk geval beginnen met het loggen en delen van gegevens wanneer ze worden gedagvaard of een gerechtelijk verzoek hebben ontvangen.

Geen enkele VPN-eigenaar zal voor u de gevangenis in gaan! Betekent dit dat VPN’s zinloos zijn voor bescherming? Helemaal niet. Dergelijke legitieme bewegingen zijn uitzonderlijk gericht tegen mensen met intriges, en vormen dus geen gevaar voor de veiligheid van de meeste normale VPN-clients. ExaloVPN heeft geen logbestanden!

De Edward Snowden’s van deze wereld zijn echter die, die een aanzienlijke mate van echte onduidelijkheid vereisen, en zouden het Tor-netwerk moeten gebruiken in plaats van VPN’s om hun persoonlijke anonimiteit te waarborgen.

ExaloVPN registreert niets over uw verkeer op internet. Daarom meten we je bandbreedte niet, want als we dat doen, loggen we iets, toch? Pas op, VPN-abonnementen die onderhevig zijn aan bandbreedtebeperkingen, doen een vorm van logboekregistratie.

Category: Basics of VPN
 1. Download and install ExaloVPN application for iPhone.
 2. Launch the application utilizing your account credentials.
 3. Tap Quick Connect or pick a server area.
 4. Wait for the service with set up.
 5. You are good to go!
Category: ExaloVPN
 1. Download and install ExaloVPN application for Windows.
 2. Launch the application utilizing your account credentials.
 3. Tap Quick Connect or pick a server area.
 4. Wait for the service with set up.
 5. You are good to go!
Category: ExaloVPN
 1. Download and install ExaloVPN software for Mac.
 2. Launch the software using your credentials.
 3. Connect to your desired server location.
 4. Now, wait for the connection to establish.
 5. You are all set!
Category: ExaloVPN
 1. Download and install ExaloVPN application for Android.
 2. Launch the application utilizing your login credentials.
 3. Tap Quick Connect or pick a server area.
 4. Wait for the service to set up.
 5. You are good to go!
Category: ExaloVPN

Of course, yes. Nowadays, with the drastic development of technologies, almost each of us use two or more devices, which can connect to the Internet. Therefore, every of your gadgets, connected to the Internet are likely to be exposed lo leaks of your personal information for different unfair purposes of providers.

Trustworthy providers of VPN may suggest you protect all your gadgets using only innovative technologies and encoding systems. All of them can be found in app stores of your personal gadgets both on iPhones and Android-phones.

Category: ExaloVPN

There are two types of VPNs: some of them are truly free. Others can tell you that they are also free and at the same time earn money from your personal data. Be very careful.

 • Weak protocols – Almost all VPNs which provide free services offer you such technology as PPTP ( Point to Point Tunnelling Protocol), but nowadays it is regarded as outdated. It was created in early 1990s and since that time many weaknesses have been found. It’s protection can be crashed in several minutes from usual computer, sitting at home.
 • Slow speeds – We all love to get something for free, which means that huge amount of people are doing their business at the same time in the Internet. This causes incredibly slow loading of the pages.
 • Download limits – Using VPN for free very often restricts you from downloading more than you want.
 • Fewer locations – VPN for free can not offer you variety of places, as may do paid one.
 • Advertising – Everyone has to earn money to live and so do free VPN suppliers: they offer you their services for free, but you have to keep in mind that you will face a huge amount of ads and promotions during your Internet session.

In case of your indecision either to try it or not, our company AVG Secure VPN can make you a special offer, permitting to use free trial for 30 days. You don’t have to pay: try it and then decide whether to continue or not.

Category: Basics of VPN

Every time, when something happens on the computer, it is recorded. And it can be used in different ways. For example, sometimes it assists technical specialists to find out the core problem when the computer has stopped an action occurs on the computer, this event is recorded in the record. All the servers have possibilities of storing massive amount of data that is processed on the computer.

At the time, when you connect to the server, it starts to gather all the data. Every VPN provider has prescribed and limited volume of the information that it can gather from your activities online, which can be found in its privacy policy. As you always do, don’t forget to read thoroughly the privacy policy of your VPN provider, that offers you its services. In spite of everything, if those providers have full access to your browsing history, doesn’t it make VPN services worthless in terms of your personal confidentiality?

“No logging” policy, which many of VPN suppliers offer to you implies that they do not gather the information from your activities in the Internet. It’s obligatory for VPN suppliers to have this factor. As it was mentioned above, the only data, which they may possess about you are two IP addresses (yours and the server’s) and the method of your payment.

Category: Basics of VPN

If you use your credit card, while buying the VPN service, your identity might become known to your VPN supplier. Of course, those payment ways which use Bitcoin (that is virtual currency) as currency may help you to remain your personal info under protection, but even that fact is not fully proved yet. There are only two things, that your VPN provider have to know about you and your doings in the Internet: your IP address and such address of the server of your connection, despite the fact, that they possess your identity data.

There is one good feature of VPN that allows you to protect your browsing history: an IP address of the server, to which you are connected can be both yours and another person’s, who is also connected to that server. It helps to avoid tracking after you, making incredibly difficult for Internet providers to find out what are you doing online.

There are even more dangerous consequences than just tracking your activities. Using VPN also does not fully protect you from watching you by Internet providers, as they can do it in another way. Using cookie in Internet allows marketing companies to trace your activities easier, despite even the fact that you apply VPN during that session. It does not matter where (on which tabs) you spend your time: if one of them is traced, others opened are definitely traced too.

Category: Privacy

There is no law that restricts a specialist co-op from revealing all the lawful procedures that it has not gotten. The stifler request just connects after the ISP has been presented with the choked legitimate procedure. Nor is distributing a warrant canary an obstacle of equity, since this goal is not to hurt the legal procedure, yet rather to take part in an open discussion about the degree of government investigatory forces.

Category: Privacy

“Daylight is supposed to be the best of disinfectants.” – Justice Louis D. Brandeis.

We are in a period of uncommon open discussion over the service’s forces to subtly acquire data about individuals. The disclosures about the monstrous NSA mass observation program have brought up difficult issues about whether these forces are fundamental, legitimate, and established. Mystery observation abuses not just the security interests of the record holder, yet the discourse interests of ISPs who wish to partake in these open discussions.

Category: Privacy

In the US, and past, a few warrants accompany choke arranges that restrict the supplier from notice its clients about the served warrant. A security master Bruce Schneier names Warrant Canary a legitimate hack that assists suppliers with telling their clients.

A Warrant Canary is a website page some VPN suppliers keep up to distribute data about mystery summons from law authorization. On the off chance that Warrant Canary is routinely refreshed, the supplier has not been getting summons. Something else, the clients are to expect the supplier has gotten a summon.

A warrant canary is a casual term for a consistently distributed articulation that a specialist organization has not gotten lawful procedure that it would be restricted from saying it had gotten. When a specialist co-op gets lawful procedure, the discourse restriction goes into place, and the canary proclamation is evacuated.

Warrant canaries are frequently given related a straightforwardness report, posting the procedure the specialist organization can freely say it got through the span of a specific timeframe. The canary is a reference to the canaries used to give alerts in coalmines, which would get debilitated before diggers from carbon monoxide harming, cautioning of the risk.

Category: Other

Above all else, to utilize a VPN you must have a steady Internet service with your ISP. You cannot have a Dial-Up service. Accepting your base service speeds are tolerable, a few variables may influence your rates when you interface with a VPN:

 • If you utilize an encoded service, for example, OpenVPN 256-piece AES, your rates will drop since encryption requires handling force and time. The more grounded the encryption, the more noteworthy is the speed drop.
 • If you interface with servers situated at a huge span from where you truly are, your rates will drop significantly more noteworthy. The further the server, the slower your speed.
 • If you associate with a close by server, your speed drop ought to be minor.
 • The server you are associated with is stacked (an excessive number of individuals utilizing it simultaneously).

At times, your speed may improve with a VPN if a supplier has a huge server inclusion with plentiful transfer speed.

Tip: Connect to a VPN server that is nearest to a) your genuine area, b) the area of the service you must get to.

Tip 2: ExaloVPN has thousands of servers in 38 countries. The servers have a 1000 Mbit connection transfer speed. 🙂

As a rule, yes. VPNs scramble the traffic between your gadget and VPN servers. Thus, programmers will not have the option to peruse your information. In the event that you happen to interface with a phony Wi-Fi hotspot some enterprising programmers set up in broad daylight spots, and they figure out how to block your traffic, all they will see is scrambled garbage.

Category: Privacy

While VPNs improve your online protection and security, they cannot:

 • Provide complete obscurity.
 • Prevent sites you visit from following you (cookies, program fingerprinting, reference points).

Category: Privacy

Another motivation behind why you would prefer not to release your genuine IP while torrenting is patent trolls. These are law offices that screen famous torrenting sites and track down copyright guilty parties to charge them grand fines.

You would prefer not to take part in record sharing without a VPN in nations with exacting enemy of robbery laws – Germany, Japan, USA, UK, France, and others.

Category: Basics of VPN

On the off chance that a supplier expressly allows P2P, and records servers that help torrenting – you are acceptable. Do run a couple of security checks for DNS breaks to ensure your VPN does not release your genuine IP address.

At the point when you are torrenting, everybody downloading a similar document can see your IP. With VPN empowered, they will see your fake VPN-IP.

Along these lines, VPN suppliers routinely get copyright encroachment takes note. A few suppliers will hand over the client credentials of clients. Others may simply separate recurrent wrongdoers.

A few organizations “quietly disregard” DMCA takes note. On the off chance that you need to take part in P2P, search for the last mentioned.

Category: Privacy

In most Western nations – yes. In nations with dictator systems – no.

As of now, a large group of nations in the Middle East have prohibited the utilization of VPNs.

China, North Korea, Saudi Arabia, India, Turkey, Iran, Russia, Thailand, and another couple of dozens of nations have restricted VPNs. In these nations, utilizing a VPN is illicit, however offering access to VPN can land you a jail sentence.

Category: Privacy

Numerous legitimate VPNs offer free restricted records to lure clients into buying in to their paid plans. For example, if you need a VPN very rarely, you should manage with such a restricted record.

On the off chance that you mean to utilize VPN consistently, think about paid memberships.

Category: Basics of VPN

A VPN service may at times flop even with a dependable supplier. At the point when the VPN service drops, your genuine IP address is uncovered. To forestall the infrequent service drops from uncovering your information, numerous VPN suppliers install an off button into their product.

A VPN off button closes the entirety of your Internet service at whatever point your VPN drops out and until the VPN service is restored.

On the other hand, some VPNs accompany a firewall arrangement that can be designed to go about as an off button for specific projects as opposed to closing all Internet service.

Category: Basics of VPN

Other than covering your IP address, a VPN likewise ensures your information by encoding it. In layman terms, encryption is information change from plain content anybody can peruse to figure that must be perused by approved clients.

Encryption does not keep programmers from blocking your information. Rather, it makes your information garbled.

To encode your information, a VPN utilizes protocols – PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP, and IKEv2. While these are very specialized, you should realize that:

 • OpenVPN is the current brilliant standard for all protection wonks out there.
 • Avoid PPTP no matter what.
 • L2TP IPSec is not suggested for use on cell phones.

No.

Most providers publicize total obscurity on the web. What they are not letting you know is:

 • Their ToS and Privacy Policy contain the fine print that proposes logging.
 • Their Privacy Policy states “we don’t log” without broadly expounding.

Likewise, you have no chance to get of knowing how trustworthy a zero-logs guarantee is, particularly since running an enormous IT foundation without any logs is inconceivable.

Keep in mind:

 • A VPN does not make you unknown yet incredibly builds your security and protection on the web.
 • A VPN supplier typically knows what your identity is and what you are up to on the web.
 • So, if protection is a worry, you need to pick a straightforward seller.

Extra interesting points:

 • Data maintenance laws – in numerous nations, law requirement can force an organization to log client action and hand it over to specialists. In this way, you should know about where the organization is headquartered and what laws oversee its clients’ information.
 • Switzerland, Romania, Seychelles, Hungary don’t necessitate that suppliers keep client logs.
 • VPN organizations that attention on protection will acknowledge gift vouchers, money, or Bitcoin, and won’t require your genuine name, telephone number, address, or banking subtleties.
Category: Privacy

You must comprehend that VPNs are organizations that explore in an unregulated online domain. Some take part in very obscure showcasing procedures, where money moving through supported audits and subsidiary projects to bloggers and significant sites blows up their appraisals.

Rivalry in this business is not beneficial. So, you need to be condemning of surveys and diagrams on the standard media sources.

The most effective method to tell if a survey is not dependable:

 • It acclaims a supplier with a realized reputation of selling out its clients.
 • A survey gives a high score to an organization that is condemned by security specialists or is under scrutiny.
 • A survey is too positive and needs sensible analysis or sounds like an advertisement.
 • If a significant site continues pivoting the equivalent huge name suppliers in every gathering.

Tip: One sensible and reliable survey is rarely enough, however. Peruse for client criticism on Reddit or GitHub; ask a technically knowledgeable nearby network.

A Good Read: Beware of False Reviews – (VPN Reviews)

Category: Other

You need to ask suppliers a progression of basic inquiries to check whether they are straightforward, or pinpoint if something appears to be off. Along these lines, indeed, you must peruse the archive.

Numerous suppliers guarantee to keep zero logs while as a rule they are following and profiling their clients. Frequently, the long Privacy Policies and Terms of Service (ToS) weave a perplexing snare of obscure legalese that clarifies the degree of logging they send. For this situation, suppliers trust clients never read them. Be that as it may, since you consent to the ToS and Privacy Policy, you cannot censure the supplier for lying.

At the end of the day, you must peruse the fine print. Likewise, if security is a need for you, make a point to peruse inside and out audits before submitting.

 • A tolerable VPN organization is straightforward about its logging practices and wipes the logs normally.
 • Consider that in certain nations, law authorization can force a zero-logs supplier to record information on a specific client.
 • Avoid suppliers situated in the Fourteen Eyes nations.
 • Different inquiries you ought to consider:
 • For to what extent does the organization hold logs?
 • What by and by recognizable information does the organization hold?
Category: Privacy

Zero Logs means that the VPN service you are using does not record any data about your movements on the world wide web. ExaloVPN is such a VPN provider.

You must comprehend the contrast between use logs and service logs.

Service Logs:

 • Metadata about your service, for example,
 • The time you interface with a VPN
 • For to what extent you are associated
 • How frequently you interface with a VPN
 • Amount of information devoured

Use Logs:

 • Your online action while associated with a VPN
 • Websites you visit
 • Identities you use

See the distinction? Use logs are the most settling. A few suppliers keep service logs temporarily (a couple of hours to three days), which is a sensible practice for investigating.

Note: If a supplier does not refer to erasing service logs – stay away.

Category: Privacy

Picking a solid supplier with great hard-working attitude is difficult work all by itself. Due steadiness is unavoidable. In this way, consider:

 • Privacy and Logging – All VPNs guarantee protection and secrecy. Be that as it may, there are approaches to come clean from lies. See beneath for more data on protection and zero logs.
 • Security – The supplier must disclose the innovation used to guarantee your safe perusing. Is OpenVPN upheld? How great is encryption?
 • Cross-stage – If you intend to utilize VPN on different gadgets, work area, and portable, ask into the accessibility of local applications. On the off chance that there is no local application, will you have the option to set up the open-source OpenVPN customer?
 • Simultaneous Connections – what number gadgets do you intend to associate with VPN all the while? Does the supplier permit various synchronous services, and if truly, what number of?
 • Speed – Test, test, and test. Paces, when utilizing a VPN, contrast incredibly and rely upon an assortment of elements – your ISP speed, the area of remote servers, server burden, and then some.
 • Server Coverage – Check if the supplier offers adequate server inclusion in the nation into which you must parody.
 • Tech Support – Is live talk accessible every minute of every day? This is indispensable if you need specialized aptitudes.
 • Free Trial – Sometimes, a concise preliminary is sufficient to see that a VPN does not meet your prerequisites. Numerous suppliers offer free preliminaries (a few hours to a few weeks).
 • Money-back assurance – Many suppliers have no-questions-asked unconditional promise; others apply draconian limitations on their discount arrangements. Continuously read client criticism – a few suppliers overlook such demands even though their ToS guarantee an unshakable discount.

The measures for picking a better than average VPN are many. A few clients need access to Netflix US, and that essential will oversee their decision. The above are only a couple of variables you need to consider before you buy in to anything.

Category: ExaloVPN

It relies upon your danger situation. In the event that you need to get to streaming and gaming services like Netflix, Hulu, or Steam US libraries, a VPN alone is sufficient. Similarly, on the off chance that you utilize open Wi-Fi occasionally, you are hidden with a dependable supplier.

Then again, on the off chance that you must keep away from state observation, you should not depend on a solitary security apparatus to ensure you. A blend of a VPN, Tor program, The Onion Router, or I2P is important to segregate one layer of security from another. Considering that, you ought to comprehend that even propelled arrangement will not help if state reconnaissance targets you.

A vast amount of nations boycott VPNs (think China, Thailand, Russia, Saudi Arabia). In places like these, you can get in a tough situation for just utilizing a VPN. You would prefer not to use VPN access in such nations. Please note it is on your own responsibility to use our services in countries with legal limitations in using VPN software.

Category: Privacy

To utilize a VPN, you must buy in to a VPN sercvice. Costs vary, and numerous suppliers offer free preliminaries. By and large, you pay €10-€16 every month – long haul subscriptions typically offer lower prices.

Kindly check our VPN-plans, starting from €5.

Category: ExaloVPN

A Virtual Private Network is an online assistance that encodes and burrows your Internet traffic through its server. With a VPN:

 • Your Internet Service Provider cannot perceive what you’re doing on the web.
 • You can parody your area, i.e., show up as though associating from another topographical area.
 • You can sidestep state control and access sites and administrations restricted in your nation.
 • You can get to geo-blocked spilling and gaming administrations.
 • You can dodge manager or school-forced limitations.
 • Patent trolls will not have the option to follow you.
 • You can appreciate P2P.
 • Hackers going after unbound open Wi-Fi hotspots will not have the option to capture your traffic.
Category: Basics of VPN

A virtual private system, or VPN, is a security and protection instrument that gives clients an additional layer of assurance on the web. A VPN comprises of a system of servers that the client can associate through to encode their traffic and conceal their IP address.

Rather than interfacing with a customary open server, you can associate with one of your VPN supplier’s servers all inclusive, this relies upon what your supplier offers.

Category: Basics of VPN

Nothing is 100% secure, any cybersecurity master will disclose to you this. That does not mean you should not put forth an attempt to secure your perusing and online records. A VPN will encode your traffic to give included insurance and conceal your unique IP address, yet it won’t ensure total and complete security on the web.

Category: Privacy

Hacks and information breaks are ten a penny. It is anything but difficult to feel like you do not have anything to cover up until something is taken or taken. Something as straightforward as your Facebook secret word is important. OK ever tell an outsider your passwords and give them the sign in subtleties to your web based financial administrations?

Category: Privacy

Indeed. With a VPN you can change your IP address. For instance, on the off chance that you live in the UK and might want to get to the US Netflix inventory, you can choose a US-based IP address and peruse openly from that point. Correspondingly, you can do as such on the off chance that you live in a nation where Netflix is not yet accessible. You will even now need to buy a membership.

With a VPN you can change your IP address. For instance, on the off chance that you live in the UK and might want to get to the US Netflix inventory, you can choose a US-based IP address and peruse openly from that point. Correspondingly, you can do as such on the off chance that you live in a nation where Netflix is not yet accessible. You will even now need to buy a membership.

Category: Basics of VPN

Indeed, it can yet this all relies upon an assortment of components, for example, the quality of your own web service and server dormancy. On the off chance that you associate with a server the farthest away, it might make some inactivity issues with moving information. Simultaneously, at whatever point you utilize any encryption apparatuses, it can possibly hinder your service however with improving programming, the thing that matters is getting insignificant.

Most VPN suppliers currently make it as simple as conceivable to download and dispatch a VPN administration, much like any bit of programming. At the point when you set up, you’ll for the most part find that the default settings make it simple to begin. From that point, you can adjust settings like the VPN conventions exactly as you would prefer.

Category: Basics of VPN

As a rule, utilizing a VPN will not get you in a difficult situation, except if you are living in a nation that has unequivocally prohibited the innovation. It is conceivable to direct criminal behavior by utilizing a VPN, close to it is conceivable to do as such with a normal service.

Some VPNs take measures to guarantee no criminal behavior or misrepresentation occurs on their administration. This may include time stamps of when you signed in and out or logging your unique IP and the one you interface. It is an uncommon that a VPN will screen or log the destinations you visit. Make a point to check the logging strategy of any VPN before you use it.

Category: Basics of VPN

This is hard to answer.

It will rely upon the VPN supplier that you pick. Some VPN suppliers have been blocked or prohibited. If you check the GreatFire.org site, you can discover a rundown of destinations that are blocked. Among this rundown are the destinations of a few VPN suppliers. This makes it hard to get to the way to download the product. On the off chance that you are making a trip to China and might want to utilize a VPN while there, we suggest downloading it before you leave.

ExaloVPN runs in every country where you have a reliable internet connection. We have not heard of any malfunctioning of our services when our clients were in China. Please note that is your own responsibility to use our services in countries with restrictions.

Category: Basics of VPN

There is a great deal of alternatives at VPN costs and there are many free administrations as well. Frequently the free administrations are somewhat more stripped down like an intermediary administration.

One of the greatest free VPN modules is Hola Unblocker, an exceptionally well-known apparatus for getting to geo-blocked locales. In mid-2015, it was uncovered that the organization was sans selling clients’ data transmission unbeknownst to them. This is something to be careful about when utilizing a free program.

With free software, you and your information are the product. You do end up in a database with verything you do.

ExaloVPN does not log anything about you. Hence you pay a fee for our services.

Category: Basics of VPN

When a VPN association is made, it is working. Through the application for the VPN, you will have a segment disclosing to you whether you are on the web. When it changes to revealing to you that you are on the web, you are a great idea to go. Your PC is appropriately made sure about and your data is scrambled. Until the application reveals to you that you re disconnected, or you log off from the web association, you will be online through the server you have picked.

On your desktop or laptop you check check the ExalOVPN app whether the service is working or not.

On your Apple or Android device it is even easier to see: when the service is live you can see a VPN-icon on top of you screen indicating the service is running.

Category: Basics of VPN

Each supplier offers an alternate rate at the expense of the VPN. Generally, an organization will sell their VPN service in bundles of months. For instance, a few organizations will offer three bundles at one month, a quarter of a year or a half year. Some significantly offer a years worth of a VPN service.

At ExaloVPN you can choose from 3 different billing intervals:

[supsystic-price-table id=8]

Category: ExaloVPN

Nothing. There is no number to dial or programming to do. Everything you do is sign on to the application for the VPN and you right away have the scrambled web areas and servers. Having a VPN is so natural. Investigate the data on various suppliers’ sites for more data on how their particular program functions. Everybody is unique, yet every VPN does likewise.

All you have to do is install the ExaloVPN app on your mobile device (iOS or Android) or on your desktop or laptop comuter (Windows or Linux). Then log in with the account details we emailed you and your are good to go.

It is actually pretty easyto use ExaloVPN.

Category: ExaloVPN

There are a wide range of suppliers for VPN administrations, and the entirety of the suppliers offer various administrations and highlights. With a VPN administration, the costs, highlights, and speeds can differ, however they all do something very similar: encode your information. Setting up a VPN is simple. On the suppliers’ site, they will have a sign-up screen that will guide you through utilizing your VPN administration and how to get it downloaded and paid for on your PC.

All you have to do is install the ExaloVPN app on your mobile device (iOS or Android) or on your desktop or laptop comuter (Windows or Linux). Then log in with the account details we emailed you and your are good to go.

It is actually pretty easyto use ExaloVPN.

Category: ExaloVPN

Most suppliers offer VPN administrations for ALL gadgets, including PCs, PCs, tablets, and advanced mobile phones. All major operating systems for these devices are supported, including Mac OS, Windows, Linux, iOS and Android.

Category: Basics of VPN

No. A VPN will associate effectively through your present WIFI coordinate without any issues or clashes. The VPN just influences your virtual system associations and not the genuine association inside your family. You will even now be associated through your own system, however, seem like you are going through an alternate one on the web. This is incredible on the grounds that it implies you won’t have any issues with setting the VPN up or running it, other than any typical Internet issues you may run into with your system associations. VPN is truly solid!

All you have to do is install the ExaloVPN app on your mobile device (iOS or Android) or on your desktop or laptop comuter (Windows or Linux). Then log in with the account details we emailed you and your are good to go.

It is actually pretty easyto use ExaloVPN.

Category: Basics of VPN

VPN Frequently Asked Questions VPN is an abbreviation representing Virtual Private Network. While online systems can be open or obvious, VPN makes it conceivable that you will have your own for all intents and purposes private system through open systems, making your data and information encoded to be mysterious while online different systems. Need fast streaming, downloading, security, or secrecy you can get this all with ExaloVPN.

Category: Basics of VPN

VPN Frequently Asked Questions. A VPN is a technique or an application that you can use to encode your online correspondences through an open (or private) arrange. Essentially, any online system you get to while utilizing a VPN with make your data, information, and area secure and encoded. Utilizing a VPN can make your PC considerably more secure and give you bit of brain. While being on the web, it’s imperative to recall that your data is in danger, and with a VPN, you can be glad realizing’s everything secure.

Wrapping Up

A VPN is an unquestionable requirement have apparatus if you need to ensure your entitlement to security. Suppliers are many, yet with due constancy, you can truly locate a dependable – and moderate – VPN service. For a couple of bucks a month, you can shield your gadgets from getting hacked, and prevent your ISP from sneaking around on you.

Try not to treat VPN as a panacea to every online danger and mass observation. It is only a proficient innovation everybody ought to use in these unpleasant tragic occasions.

I trust this guide encourages you sort out the nuts and bolts of VPNs and the VPN business all in all. Do not hesitate to list your inquiries, if you have any. I will give a valiant effort to answer them as fair-mindedly as Possible.

Category: Basics of VPN

To put it plainly, Yes.

A VPN will make you safe from:

 • Public WiFi hackers
 • Your ISP
 • Mass government reconnaissance
 • Commercial WiFi administrators who sell your personal data for benefit
 • Copyright holders
 • Advertising and investigation organizations who store your information to target you with Ads (whenever utilized in mix with against tracker program additional items).
Category: Basics of VPN

For quite a while, it was something of an adage that “on the off chance that you don’t pay for an item, at that point you are the item.” At best you could utilize a restricted free assistance that was minimal more than a tester for a paid-for administration that may really need to utilize.

This circumstance has changed during the most recent few years, and there are presently at any rate several free VPN benefits out there which are entirely acceptable. Indeed, even these are constrained in different ways, however, contrasted with increasingly premium administrations. We have discovered that modest VPN administrations are among the best available. VPNs with the most looked for after highlights can be found for under €5 every month.

Category: ExaloVPN

The number of deviced used at the same time to connect with a VPN varies per VPN-provider. 3 To 5 devices is very common. This means that this number of devices can log in to the VPN account on the same moment. Number 6 will receive an error when trying to connect.

You should know that ExaloVPN is available from €5 per month with an annual subscription. You can use 5 devices at once with any subscription on ExaloVPN.

Category: Basics of VPN

Yes.

An ISP, or Internet Service Provider, supplies your web association and is required to interface you to the VPN server.

Category: Basics of VPN

Load More