VPN FAQ

 1. Download and install ExaloVPN application for iPhone.
 2. Launch the application utilizing your account credentials.
 3. Tap Quick Connect or pick a server area.
 4. Wacht op de service met het instellen.
 5. Je bent klaar om te gaan!
 1. Download and install ExaloVPN application for Windows.
 2. Launch the application utilizing your account credentials.
 3. Tap Quick Connect or pick a server area.
 4. Wacht op de service met het instellen.
 5. Je bent klaar om te gaan!
 1. Download en installeer ExaloVPN- software voor Mac.
 2. Start de software met uw inloggegevens.
 3. Maak verbinding met de door u gewenste serverlocatie.
 4. Wacht nu tot de verbinding tot stand is gebracht.
 5. Jullie zijn er klaar voor!
 1. Download and install ExaloVPN application for Android.
 2. Launch the application utilizing your login credentials.
 3. Tap Quick Connect or pick a server area.
 4. Wait for the service to set up.
 5. Je bent klaar om te gaan!

Natuurlijk. Tegenwoordig, met de drastische ontwikkeling van technologieën, gebruiken we bijna allemaal twee of meer apparaten die verbinding kunnen maken met internet. Daarom is het waarschijnlijk dat al uw gadgets die met internet zijn verbonden, worden blootgesteld aan lekken van uw persoonlijke gegevens voor verschillende oneerlijke doeleinden van providers.

Betrouwbare providers van VPN kunnen u aanraden al uw gadgets te beschermen met alleen innovatieve technologieën en coderingssystemen. Ze zijn allemaal te vinden in appstores van uw persoonlijke gadgets, zowel op iPhones als Android-telefoons.

Er zijn twee soorten VPN’s: sommige zijn echt gratis. Anderen kunnen u vertellen dat ze ook gratis zijn en tegelijkertijd geld verdienen met uw persoonlijke gegevens. Wees erg voorzichtig.

 • Zwakke protocollen – Bijna alle VPN’s die gratis diensten aanbieden, bieden u technologie als PPTP (Point to Point Tunneling Protocol), maar wordt tegenwoordig als verouderd beschouwd. Het werd opgericht in het begin van de jaren negentig en sinds die tijd zijn er veel zwakke punten gevonden. De bescherming kan binnen enkele minuten worden gecrasht vanaf de normale computer, terwijl u thuis zit.
 • Lage snelheden – We houden er allemaal van om iets gratis te krijgen, wat betekent dat een groot aantal mensen tegelijkertijd zaken op internet doet. Dit zorgt ervoor dat de pagina’s ongelooflijk langzaam worden geladen.
 • Downloadlimieten – Door VPN gratis te gebruiken, kunt u vaak niet meer downloaden dan u wilt.
 • Minder locaties – Gratis VPN kan u niet verschillende plaatsen bieden, zoals een betaalde.
 • Adverteren – Iedereen moet geld verdienen om te leven en dat geldt ook voor gratis VPN- leveranciers: ze bieden u hun diensten gratis aan, maar u moet er rekening mee houden dat u tijdens uw internetsessie te maken krijgt met een enorme hoeveelheid advertenties en promoties.

In het geval dat u besluit het al dan niet te proberen, kan ons bedrijf AVG Secure VPN u een speciale aanbieding doen, waarmee u een gratis proefperiode van 30 dagen kunt gebruiken. U hoeft niet te betalen: probeer het en beslis dan of u door wilt gaan of niet.

Als u uw creditcard gebruikt terwijl u de VPN- service koopt, kan uw identiteit bekend worden bij uw VPN-leverancier. Natuurlijk kunnen we betalingen met Bitcoin (dat is virtuele valuta), u helpen om uw persoonlijke gegevens onder bescherming te houden, maar zelfs dat feit is nog niet volledig bewezen. Er zijn slechts twee dingen die uw VPN- provider over u en uw handelingen op internet moet weten: uw IP-adres en dat adres van de server van uw verbinding, ondanks het feit dat ze uw identiteitsgegevens bezitten.

Er is een goede functie van VPN waarmee u uw browsegeschiedenis kunt beschermen: een IP-adres van de server waarmee u bent verbonden, kan zowel van u zijn als van een andere persoon, die ook met die server is verbonden. Het helpt voorkomen dat u wordt gevolgd, waardoor het voor internetproviders ongelooflijk moeilijk wordt om erachter te komen wat u online doet.

Er zijn zelfs gevaarlijkere gevolgen dan alleen het volgen van uw activiteiten. Het gebruik van VPN beschermt u ook niet volledig tegen het bekijken van u door internetproviders, omdat ze het op een andere manier kunnen doen. Door cookies op internet te gebruiken, kunnen marketingbedrijven uw activiteiten gemakkelijker traceren, ondanks het feit dat u tijdens die sessie VPN toepast . Het maakt niet uit waar (op welke tabbladen) u uw tijd doorbrengt: als een van hen wordt getraceerd, worden andere geopende zeker ook getraceerd.

Elke keer dat er iets op de computer gebeurt, wordt dit opgenomen. En het kan op verschillende manieren worden gebruikt. Soms helpt het bijvoorbeeld technische specialisten om het kernprobleem te achterhalen wanneer de computer is gestopt, een actie op de computer plaatsvindt, deze gebeurtenis wordt in het record vastgelegd. Alle servers hebben mogelijkheden om enorme hoeveelheden gegevens op te slaan die op de computer worden verwerkt.

Op het moment dat u verbinding maakt met de server, begint het alle gegevens te verzamelen. Elke VPN- provider heeft een voorgeschreven en beperkte hoeveelheid informatie die hij kan verzamelen uit uw online activiteiten, die u kunt vinden in zijn privacybeleid. Zoals u altijd doet, moet u het privacybeleid van uw VPN-provider, die u zijn diensten aanbiedt, grondig lezen. Als die providers ondanks alles volledige toegang hebben tot uw browsegeschiedenis, maakt dit dan de VPN-services niet waardeloos in termen van uw persoonlijke vertrouwelijkheid?

Het “Geen logboekregistratie” -beleid, dat veel van VPN-leveranciers u aanbieden, houdt in dat zij de informatie van uw activiteiten op internet niet verzamelen. Het is verplicht voor VPN-leveranciers om deze factor te hebben. Zoals hierboven vermeld, zijn de enige gegevens die ze over u kunnen hebben twee IP-adressen (die van u en die van de server) en de methode van uw betaling.

Er is geen wet die een gespecialiseerde coöperatie verbiedt om alle wettige procedures die ze niet heeft gekregen, openbaar te maken. Het verstikkende verzoek maakt gewoon verbinding nadat de ISP de gesmoorde legitieme procedure heeft gekregen. Evenmin vormt het uitdelen van een gerechtelijk bevel een obstakel voor billijkheid, aangezien het doel is om de juridische procedure niet te schaden , maar eerder om deel te nemen aan een open discussie over de mate van opsporingsdiensten van de overheid.

“Daglicht zou het beste desinfectiemiddel zijn.” – Justitie Louis D. Brandeis.

We bevinden ons in een periode van ongebruikelijke open discussie over de krachten van de dienst om op subtiele wijze gegevens over individuen te verzamelen. De onthullingen over het monsterlijke massaobservatieprogramma van de NSA hebben moeilijke vragen naar voren gebracht over de vraag of deze krachten fundamenteel, legitiem en gevestigd zijn. Mystery-observatie maakt niet alleen misbruik van de veiligheidsbelangen van de recordhouder, maar ook van de discoursbelangen van ISP’s die willen deelnemen aan deze open discussies.

In de VS waren een paar warrants-regelingen die de leverancier verhinderen zijn klanten op de hoogte te stellen van het uitgevoerde warrant. Een beveiligingsmeester Bruce Schneier noemt Warrant Canary een legitieme hack die leveranciers helpt bij het vertellen aan hun klanten.

Een Warrant Canary is een websitepagina die sommige VPN-leveranciers bijhouden om gegevens te verspreiden over dagvaardingen van de wet . Als Warrant Canary routinematig wordt vernieuwd, heeft de leverancier geen dagvaarding gekregen. Anders gezegd, de klanten mogen verwachten dat de leverancier geen dagvaarding heeft gekregen.

Een warrant-kanarie is een terloopse term voor een consistent verspreide uitspraak dat een gespecialiseerde organisatie geen wettige procedure heeft ontvangen waarvan het niet zou kunnen zeggen dat het was verkregen. Wanneer een gespecialiseerde coöperatie een wettige procedure krijgt, treedt de discoursbeperking in werking en wordt de proclamatie van de kanarie geëvacueerd.

Warrant-kanaries krijgen vaak een overzichtsrapport, waarin de procedure wordt vermeld waarvan de gespecialiseerde organisatie vrijuit kan zeggen dat ze de tijdsspanne van een specifiek tijdsbestek heeft doorlopen. De kanarie is een verwijzing naar de kanaries die werden gebruikt om waarschuwingen te geven in kolenmijnen, die vóór de graafmachines verzwakt zouden raken door koolmonoxide-schade, wat waarschuwt voor het risico.

Om een VPN te gebruiken, moet u vooral een vaste internetservice hebben bij uw internetprovider. U kunt geen inbeldienst hebben. Als u accepteert dat uw basisservicesnelheden aanvaardbaar zijn, kunnen een paar variabelen uw tarieven beïnvloeden wanneer u verbinding maakt met een VPN:

 • Als u een gecodeerde service gebruikt, bijvoorbeeld OpenVPN 256-delige AES, zal uw snelheid een beetje dalen, aangezien codering kracht en tijd vereist. Hoe sterker de codering is, des te opmerkelijker is de snelheidsdaling.
 • Als u communiceert met servers die zich op een enorme afstand bevinden van waar u werkelijk bent, zullen uw snelheiden merkbaar dalen. Hoe verder de server, hoe langzamer uw snelheid.
 • Als u connect met een server in de buurt, zou uw snelheidsdaling minimaal moeten zijn.
 • De server waarmee u bent verbonden, is gestapeld (een hele hoop bedrijven maakt er tegelijkertijd gebruik van).

Soms kan uw snelheid verbeteren met een VPN als een leverancier een enorm aantallen server heeft met een ruime overdrachtssnelheid.

Tip: maak verbinding met een VPN-server die zich het dichtst bij a) uw uidige locatie bevindt, b) dicht bij de locatie van de dienst waar u naartoe surft.

Tip 2: ExaloVPN heeft duizenden servers in 38 landen. De servers hebben een overdrachtssnelheid van 1000 Mbit.🙂

In de regel wel. VPN’s verdraaien het verkeer tussen uw apparaat en VPN-servers. Programmeurs hebben dus niet de mogelijkheid om uw informatie in te zien. In het geval dat je toevallig verbinding maakt met een nep-wifi-hotspot, zijn sommige ondernemende programmeurs op klaarlichte dag opgezet en ze ontdekken hoe ze je verkeer kunnen blokkeren, alles wat ze zullen zien is vervormd afval.

Hoewel VPN’s uw online bescherming en beveiliging verbeteren, kunnen ze niet:

 • Zorg voor volledige anonimiteit.
 • Voorkom dat sites die u bezoekt u volgen (cookies, programmavingerafdrukken, referentiepunten).

Een andere reden waarom u uw echte IP liever niet vrijgeeft tijdens het downloaden van torrents, zijn patenttrollen. Dit zijn advocatenkantoren die beroemde torrent-sites screenen en auteursrechtelijk schuldige partijen opsporen om hen hoge boetes op te leggen.

U geeft er de voorkeur aan om niet deel te nemen aan het delen van records zonder een VPN in landen met een strenge vijand van diefstalwetten – Duitsland, Japan, de VS, het VK, Frankrijk en andere.

Als een leverancier P2P expliciet toestaat en servers registreert die torrents helpen, ben je redelijk veilig. Voer een aantal beveiligingscontroles uit op DNS-onderbrekingen om ervoor te zorgen dat uw VPN uw echte IP-adres niet vrijgeeft.

Op het moment dat u torrent, kan iedereen die een soortgelijk document downloadt, uw IP-adres zien. Met VPN bevoegd, zullen ze uw nep-VPN-IP zien.

Langs deze lijnen krijgen VPN-leveranciers routinematig inbreuk op het auteursrecht. Enkele leveranciers zullen de klantreferenties van klanten overhandigen. Anderen kunnen eenvoudig terugkerende boosdoeners scheiden.

Enkele organisaties negeren DMCA stilletjes. Als u aan P2P moet deelnemen, zoek dan naar laatstgenoemde.

In de meeste westerse landen – ja. In landen met dictatorsystemen – nee.

As of now, a large group of nations in the Middle East have prohibited the utilization of VPNs.

China, Noord-Korea, Saoedi-Arabië, India, Turkije, Iran, Rusland, Thailand en nog een paar tientallen landen hebben beperkte VPN’s. In deze landen is het gebruik van een VPN illegaal, als u VPN gebruikt, kunt u een gevangenisstraf krijgen.

Talrijke legitieme VPN’s bieden gratis beperkte service om klanten te verleiden om uiteindelijk voor hun betaalde abonnementen te kiezen. Als u bijvoorbeeld zeer zelden een VPN nodig heeft , zou u het moeten redden met zo’n beperkte gratis dienst.

Als u van plan bent om VPN consequent te gebruiken, denk dan eens aan betaalde lidmaatschappen.

Een VPN- service kan soms zelfs floppen bij een betrouwbare leverancier. Op het moment dat de VPN-service wegvalt, wordt uw echte IP-adres ontdekt. Om te voorkomen dat de service die zelden voorkomt bij het achterhalen van uw informatie, installeren talloze VPN-leveranciers een uitknop in hun product.

Een VPN uit-knop sluit uw volledige internetservice af op welk punt uw VPN dan ook uitvalt en totdat de VPN-service is hersteld.

Aan de andere kant zijn sommige VPN’s voorzien van een firewall die kan worden ontworpen als een uit-knop voor specifieke projecten, in plaats van alle internetservices te sluiten.

Naast het afdekken van uw IP-adres, verzekert een VPN ook uw informatie door deze te coderen. In termen van de leek, is versleuteling informatie die verandert van gewone inhoud die iedereen kan inzien, om te zien dat deze moet worden bekeken door goedgekeurde klanten.

Versleuteling weerhoudt programmeurs er niet van om uw informatie te blokkeren. Het maakt uw informatie eerder onleesbaar.

Om uw informatie te coderen, gebruikt een VPN protocollen: PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP en IKEv2 . Hoewel deze zeer gespecialiseerd zijn, moet u zich realiseren dat:

 • OpenVPN is de huidige briljante standaard voor alle beschermingswonks die er zijn.
 • Vermijd PPTP, wat er ook gebeurt.
 • L2TP IPSec wordt niet aanbevolen voor gebruik op mobiele telefoons.

Nee.

De meeste providers maken volledige onduidelijkheid op internet bekend. Wat ze u niet laten weten, is:

 • Hun ToS en Privacybeleid bevatten de kleine lettertjes die logboekregistratie voorstellen.
 • Hun privacybeleid stelt “we loggen niet in” zonder het in grote lijnen uiteen te zetten.

Evenzo heb je geen kans om te weten hoe betrouwbaar een zero-logs-garantie is, vooral omdat het ondenkbaar is om een ​​enorme IT-basis te hebben zonder logboeken.

Onthoud:

 • Een VPN maakt u niet onbekend, maar bouwt ongelooflijk uw veiligheid en bescherming op internet op.
 • Een VPN-leverancier weet doorgaans wat uw identiteit is en wat u van plan bent op internet.
 • Dus als bescherming een probleem is, moet u een eenvoudige verkoper kiezen.

Extra interessante punten:

 • Wetten op het gebied van gegevensonderhoud – in veel landen kunnen wettelijke vereisten een organisatie dwingen om acties van klanten vast te leggen en deze over te dragen aan specialisten. Op deze manier moet u weten waar de organisatie is gevestigd en welke wetten toezicht houden op de informatie van haar klanten.
 • Zwitserland, Roemenië, Seychellen, Hongarije vereisen niet dat leveranciers logboeken van klanten bijhouden.
 • VPN-organisaties die op bescherming letten, accepteren cadeaubonnen, geld of Bitcoin en hebben niet uw echte naam, telefoonnummer, adres of bankteksten nodig.

U moet begrijpen dat VPN ‘s organisaties zijn die onderzoek doen in een niet-gereguleerd online domein. Sommigen nemen deel aan zeer obscure presentatieprocedures, waarbij geld dat via ondersteunde audits en subsidiaire projecten naar bloggers en belangrijke sites gaat, die hun beoordelingen opblazen.

Rivaliteit in deze branche is niet gunstig. Dus je moet enquêtes en diagrammen op de standaard mediabronnen beoordelen. Wees kritisch in wat er geschreven wordt over VPN.

De meest effectieve methode om te bepalen of een enquête niet betrouwbaar is:

 • Het juicht een leverancier toe met een gerealiseerde reputatie om zijn klanten uit te verkopen.
 • Een enquête geeft een hoge score aan een organisatie die wordt beoordeeld door beveiligingsspecialisten of wordt onderzocht.
 • Een enquête is te positief en heeft een verstandige analyse nodig of klinkt als een advertentie.
 • Als een belangrijke site doorgaat met het laten zien van de gelijkwaardige grote naamleveranciers in elk artikel.

Tip: een verstandige en betrouwbare enquête is echter zelden voldoende. Lees voor kritiek van klanten op Reddit of GitHub; vraag een technisch goed geïnformeerd netwerk in de buurt.

U moet leveranciers een reeks basisvragen vragen om te controleren of ze duidelijk zijn, of om te achterhalen of er iets niet lijkt te kloppen. Langs deze lijnen moet u inderdaad het privacybeleid doornemen.

Talrijke leveranciers garanderen dat ze geen logboeken bijhouden, terwijl ze in de regel hun klanten volgen en profileren. Vaak weven het lange Privacybeleid en de Servicevoorwaarden (ToS) een verwarrende strik van obscure juridische taal die de mate van logging die ze verzenden verduidelijkt. Voor deze situatie vertrouwen leveranciers erop dat klanten ze nooit lezen. Hoe het ook zij, aangezien u instemt met de servicevoorwaarden en het privacybeleid, kunt u de leverancier niet veroordelen voor liegen.

Aan het eind van de dag moet u de kleine lettertjes doornemen. Evenzo, als u beveiliging nodig heeft, zorg er dan voor dat u de interne en externe audits doorneemt voordat u deze indient.

 • Een acceptabele VPN-organisatie is eerlijk over haar logboekregistratie en wist de logboeken normaal.
 • Bedenk dat in bepaalde landen wettelijke autorisatie een leverancier van zero-logs kan dwingen informatie over een specifieke klant vast te leggen.
 • Vermijd leveranciers die gevestigd zijn in de Fourteen Eyes-landen.
 • Verschillende vragen die u zou moeten overwegen:
 • In hoeverre houdt de organisatie logs bij?
 • Welke door en door herkenbare informatie bezit de organisatie?

Zero Logs betekent dat de VPN-service die u gebruikt geen gegevens opslaat over uw bewegingen op het world wide web. ExaloVPN is zo’n VPN-provider.

U moet het contrast tussen gebruikslogboeken en servicelogboeken begrijpen.

Servicelogboeken:

 • Metadata over uw dienst, bijvoorbeeld
 • De tijd dat u verbinding maakt met een VPN
 • In hoeverre u bent aangesloten
 • Hoe vaak u communiceert met een VPN
 • Hoeveelheid informatie verbruikt

Gebruik logboeken:

 • Uw online actie terwijl deze is gekoppeld aan een VPN
 • Websites die u bezoekt
 • Identiteiten die u gebruikt

Zie het onderscheid? Gebruikslogboeken zijn het meest rustgevend. Enkele leveranciers houden tijdelijk servicelogboeken bij (een paar uur tot drie dagen), wat een verstandige praktijk is om te onderzoeken. Wij hebben geen inzage in wat voor logboek dan ook.

Opmerking: Als een leverancier niet verwijst naar het wissen van servicelogboeken, blijf dan weg.

Het kiezen van een solide leverancier met een geweldige hardwerkende mentaliteit is op zich al moeilijk werk. Gepaste standvastigheid is onvermijdelijk. Overweeg op dan ook:

 • Privacy en logboekregistratie – Alle VPN’s garanderen bescherming en geheimhouding. Hoe het ook zij, er zijn manieren om vrij te zijn van leugens. Zie hieronder voor meer gegevens over bescherming en nullogboeken.

 • Beveiliging – De leverancier moet de gebruikte innovatie bekendmaken om uw veilige inzage te garanderen. Wordt OpenVPN gehandhaafd? Hoe goed is versleuteling ?

 • Cross-stage – Als u van plan bent VPN op verschillende gadgets, werkgebieden en draagbare apparaten te gebruiken, vraag dan naar de toegankelijkheid van lokale applicaties. Als er geen lokale applicatie is, heb je dan de mogelijkheid om de open-source OpenVPN-klant in te stellen?

 • Gelijktijdige verbindingen – welk aantal gadgets wilt u de hele tijd aan VPN koppelen? Staat de leverancier verschillende synchrone diensten toe, en zo ja, hoeveel? ExaloVPN heeft geen limieten, behalve dat je maximaal 5 apparaten tegelijk kunt gebruiken met 1 account.

 • Snelheid – testen, testen en testen. Tempo, wanneer u een VPN gebruikt, contrasteert ongelooflijk en vertrouw op een assortiment van elementen – uw ISP-snelheid, het gebied van externe servers, serverbelasting en nog veel meer.

 • Serverdekking – Controleer of de leverancier voldoende serveropname biedt in het land waarnaar u moet parodiëren.

 • Technische ondersteuning – Is live talk elke minuut van de dag beschikbaar? Dit is onmisbaar als u gespecialiseerde vaardigheden nodig heeft. ExaloVPN heeft geen chatbox op de site. We hebben wel een ticket systeem waarin u een vraag kunt stellen.

 • Gratis proefversie – Soms is een beknopte voorbereiding voldoende om te zien dat een VPN niet aan uw vereisten voldoet. Talrijke leveranciers bieden gratis voorrondes aan (enkele uren tot enkele weken). Wij hebben geen gratis proefversie. U kunt wel eerst een maandabonnement nemen om onze dienst uit te proberen. Het is maandelijks opzegbaar en geen lange contracten.

 • Geld-terug-verzekering – Veel leveranciers hebben geen vragen gesteld, onvoorwaardelijke belofte; anderen passen draconische beperkingen toe op hun kortingsregelingen. Lees voortdurend de kritiek van klanten – een paar leveranciers zien dergelijke eisen over het hoofd, ook al garanderen hun algemene voorwaarden een onwrikbare korting .

Er zijn tal van maatregelen om een ​​beter dan gemiddelde VPN te kiezen. Een paar klanten hebben toegang tot Netflix US nodig, en dat essentiële houdt toezicht op hun beslissing. Het bovenstaande zijn slechts een paar variabelen waarmee u rekening moet houden voordat u iets koopt.

Het is afhankelijk van uw gevaarlijke situatie. In het geval dat u naar streaming- en gamediensten zoals Netflix, Hulu of Steam US-bibliotheken moet gaan, is een VPN alleen voldoende. Evenzo, als u af en toe open Wi-Fi gebruikt, bent u verborgen bij een betrouwbare leverancier.

Aan de andere kant, als u de kans krijgt dat u afstand moet nemen van staatsobservatie, moet u niet afhankelijk zijn van een enkel beveiligingsapparaat om u te beschermen. Een combinatie van een VPN, Tor-programma, The Onion Router of I2P is belangrijk om de ene beveiligingslaag van de andere te scheiden. Als je dat in overweging neemt, zou je moeten begrijpen dat zelfs een VPN niet zal helpen als de pijlen van de regering op je gericht zijn.

Een groot aantal landen boycotten VPN’s (denk aan China, Thailand, Rusland, Saoedi-Arabië). Op plaatsen als deze kun je in een moeilijke situatie komen als je alleen een VPN gebruikt. U zou in dergelijke landen liever geen VPN- toegang gebruiken. Houd er rekening mee dat het op uw eigen verantwoordelijkheid is om onze services te gebruiken in landen met wettelijke beperkingen bij het gebruik van VPN-software.

Om een VPN te gebruiken, moet u een abonnement afsluiten bij een VPN-service. De kosten variëren en tal van leveranciers bieden gratis voorrondes. Over het algemeen betaal je elke maand € 10- € 16 – langeafstandsabonnementen bieden doorgaans lagere prijzen.

Een virtueel privénetwerk is een online hulp die uw internetverkeer codeert en door zijn server laat stromen. Met een VPN:

 • Uw internetprovider kan niet zien wat u op internet doet.
 • U kunt uw gebied parodiëren, dwz verschijnen alsof u surft vanuit een ander topografisch gebied.
 • U kunt de staatscontrole omzeilen en toegang krijgen tot sites en administraties die in uw land beperkt zijn.
 • U kunt toegang krijgen tot geografisch geblokkeerde spilling- en gamingadministraties.
 • U kunt door managers of op school gedwongen beperkingen omzeilen.
 • Patenttrollen hebben niet de mogelijkheid om u te volgen.
 • U kunt P2P waarderen.
 • Hackers die op zoek gaan naar niet-gebonden open Wi-Fi-hotspots, hebben niet de mogelijkheid om uw verkeer vast te leggen.

Een virtueel privésysteem, of VPN , is een beveiligings- en beschermingsinstrument dat klanten een extra beveiligingslaag op internet biedt. Een VPN bestaat uit een systeem van servers waarmee de client kan associëren om hun verkeer te coderen en hun IP-adres te verbergen.

In plaats van verbinding te maken met een gebruikelijke open server, kunt u all-in een verbinding maken met een van de servers van uw VPN-leverancier, dit is afhankelijk van wat uw leverancier aanbiedt.

Niets is 100% veilig, elke cybersecurity-specialist zal u dit bekendmaken. Dat betekent niet dat u geen poging moet ondernemen om uw inzage- en online gegevens te beveiligen. Een VPN codeert uw verkeer om een ​​inbegrepen verzekering te bieden en uw unieke IP-adres te verbergen, maar het garandeert geen totale en volledige veiligheid op internet.

Hacks en informatielekken zijn schering en inslag. Het is allesbehalve moeilijk om het gevoel te hebben dat u niets te verbergen heeft totdat er iets wordt gestolen. Iets zo eenvoudig als je geheime Facebook-woord is belangrijk. Oké, vertel nooit een buitenstaander je wachtwoorden en geef ze de subtiliteiten van het aanmelden aan je webgebaseerde financiële administraties?

Inderdaad. Met een VPN kun je je IP-adres wijzigen. Als u bijvoorbeeld in het VK woont en misschien naar de Amerikaanse Netflix-inventaris wilt gaan, kunt u een in de VS gevestigd IP-adres kiezen en vanaf dat punt openlijk lezen. Dienovereenkomstig kunt u dit doen als u in een land woont waar Netflix nog niet toegankelijk is. U zult zelfs nu een lidmaatschap moeten kopen.

Met een VPN kun je je IP-adres wijzigen. Als u bijvoorbeeld in het VK woont en misschien naar de Amerikaanse Netflix-inventaris wilt gaan, kunt u een in de VS gevestigd IP-adres kiezen en vanaf dat punt openlijk lezen. Dienovereenkomstig kunt u dit doen als u in een land woont waar Netflix nog niet toegankelijk is. U zult zelfs nu een lidmaatschap moeten kopen.

Inderdaad, dit alles kan nog steeds afhangen van een aantal zaken, bijvoorbeeld de kwaliteit van uw eigen webservice en de gekozen server. Als u zich associeert met een server die het verst weg is, kan dit problemen met inactiviteit veroorzaken met het verplaatsen van informatie. Tegelijkertijd kan het, op welk punt u ook encryptieapparaten gebruikt, uw service mogelijk belemmeren, maar met het verbeteren van de programmering wordt het belangrijkste dat het onbeduidend wordt.

De meeste VPN- leveranciers maken het momenteel zo eenvoudig als mogelijk om een VPN- administratie te downloaden en te gebruiken, net als elk stukje software. Op het moment dat u het opzetten, zult u voor het grootste deel vinden dat de standaard instellingen het eenvoudig maken om te beginnen. Vanaf dat moment kunt u instellingen zoals de VPN-connecties precies zo aanpassen als u zou willen.

Als u een VPN gebruikt, komt u in de regel niet in een moeilijke situatie terecht, behalve als u in een land woont dat de innovatie ondubbelzinnig heeft verboden. Het is denkbaar om crimineel gedrag te sturen door gebruik te maken van een VPN, dichtbij het is denkbaar om dit te doen met een normale dienst.

Sommige VPN’s nemen maatregelen om te garanderen dat er geen crimineel gedrag of verkeerde voorstelling van zaken in hun administratie plaatsvindt. Dit kunnen tijdstempels zijn van wanneer u zich aan- en afmeldde of het loggen van uw unieke IP-adres en het IP-adres dat u gebruikt. Het komt niet vaak voor dat een VPN de bestemmingen die u bezoekt screent of registreert. Zorg ervoor dat u de logstrategie van een VPN controleert voordat u deze gebruikt.

Dit is moeilijk te beantwoorden.

Het vertrouwt op de VPN-leverancier die u kiest. Sommige VPN-leveranciers zijn geblokkeerd of verboden. Als u de GreatFire.org-site bezoekt, ziet u een overzicht van bestemmingen die zijn geblokkeerd. Onder deze lijst bevinden zich de bestemmingen van een paar VPN-leveranciers. Dit maakt het moeilijk om de weg te vinden om het product te downloaden. Als u een reis naar China maakt en daar een VPN wilt gebruiken, raden we u aan deze te downloaden voordat u vertrekt.

ExaloVPN werkt in elk land waar u een betrouwbare internetverbinding heeft. We hebben geen enkele storing van onze diensten vernomen toen onze klanten in China waren. Houd er rekening mee dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om onze services te gebruiken in landen met beperkingen.

Er zijn veel alternatieven tegen hoge VPN-kosten en er zijn ook veel gratis diensten. Vaak zijn de gratis diensten wat meer uitgekleed als een betaalde dienst.

Een van de beste gratis VPN-modules is Hola Unblocker, een uitzonderlijk bekend apparaat om naar geografisch geblokkeerde locaties te gaan. Halverwege 2015 werd ontdekt dat de organisatie de datatransmissie van klanten verkocht zonder dat ze het wisten. Dit is iets om op te letten bij het gebruik van een gratis programma.

Met gratis software zijn jij en je informatie het product. Je komt met alles wat je doet in een database terecht.

ExaloVPN logt niets over u. U betaalt dus een vergoeding voor onze dienstverlening.

Wanneer er een VPN- koppeling is gemaakt, werkt deze. Via de applicatie voor de VPN krijgt u een segment dat aangeeft of u zich op internet bevindt. Wanneer het verandert om u te laten zien dat u op internet bent, bent u een geweldig idee om te gaan. Uw pc is op de juiste manier gecontroleerd en uw gegevens worden gecodeerd. Totdat de applicatie u onthult dat de verbinding is verbroken, of u zich afmeldt bij de webassociatie, bent u online via de server die u heeft gekozen.

Op je desktop of laptop controleer je in de ExaloVPN app of de dienst werkt of niet.

Op je Apple- of Android-apparaat is het nog gemakkelijker te zien: wanneer de service live is, zie je een VPN-pictogram bovenaan je scherm dat aangeeft dat de service actief is.

Elke leverancier biedt een alternatief tarief ten koste van de VPN. Over het algemeen verkoopt een organisatie hun VPN-service in bundels van maanden. Zo bieden enkele organisaties drie bundels aan voor een maand, een kwartaal of een half jaar. Sommige bieden aanzienlijk een jarenlange VPN-service.

Bij ExaloVPN kunt u kiezen uit 3 verschillende factureringsintervallen

[supsystic-price-table id=8]

Niets. Er is geen nummer om te bellen of te programmeren. Alles wat je doet, is inloggen op de applicatie voor de VPN en je hebt meteen de gecodeerde webgebieden en servers. Een VPN hebben is zo heel gemakkelijk. Zoek de gegevens op de sites van verschillende leveranciers voor meer gegevens over hoe hun specifieke programma werkt. Iedereen is uniek, maar elke VPN doet hetzelfde.

Het enige dat u hoeft te doen, is de ExaloVPN-app op uw mobiele apparaat (iOS of Android) of op uw desktop- of laptopcomputer (Windows of Linux) te installeren. Log vervolgens in met de accountgegevens die we u hebben gemaild en u bent klaar om te gaan.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om ExaloVPN te gebruiken.

Er is een breed scala aan leveranciers voor VPN- administraties, en het geheel van leveranciers biedt verschillende administraties en highlights. Bij een VPN-administratie kunnen de kosten, hoogtepunten en snelheden verschillen, maar ze doen allemaal iets vergelijkbaars: je informatie coderen. Het opzetten van een VPN is eenvoudig. Op het terrein van de leverancier, zullen zij een sign-up scherm dat zal begeleiden u door gebruik te maken van uw VPN administratie en hoe te krijgen gedownload en betaald voor op uw pc.

Het enige dat u hoeft te doen, is de ExaloVPN-app op uw mobiele apparaat (iOS of Android) of op uw desktop- of laptopcomputer (Windows of Linux) te installeren. Log vervolgens in met de accountgegevens die we u hebben gemaild en u bent klaar om te gaan.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om ExaloVPN te gebruiken.

De meeste leveranciers bieden VPN-diensten aan voor ALLE gadgets, inclusief pc’s, pc’s, tablets en geavanceerde mobiele telefoons. Alle belangrijke besturingssystemen voor deze apparaten worden ondersteund, inclusief Mac OS, Windows, Linux, iOS en Android.

Nee. Een VPN zal effectief verbinden via uw huidige WI-FI, zonder problemen of storingen. De VPN heeft alleen invloed op uw virtuele connecties en niet op de echte verbinding binnen uw gezin. U wordt nu zelfs via uw eigen systeem verbonden, maar het lijkt alsof u via een alternatief systeem op internet gaat. Dit is ongelooflijk omdat het impliceert dat u geen problemen zult hebben met het instellen of uitvoeren van de VPN, behalve de typische internetproblemen die u kunt tegenkomen met uw systeemkoppelingen. VPN is echt solide!

Het enige dat u hoeft te doen, is de ExaloVPN-app op uw mobiele apparaat (iOS of Android) of op uw desktop- of laptopcomputer (Windows of Linux) te installeren. Log vervolgens in met de accountgegevens die we u hebben gemaild en u bent klaar om te gaan.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om ExaloVPN te gebruiken.

VPN is een afkorting voor Virtual Private Network. Hoewel online systemen open of voor de hand liggend kunnen zijn, maakt VPN het denkbaar dat u uw eigen privésysteem voor alle doeleinden hebt via open systemen, waardoor uw gegevens en informatie worden gecodeerd om mysterieus te zijn terwijl u online verschillende systemen gebruikt. Snel streamen, downloaden, beveiliging of geheimhouding nodig? U kunt dit allemaal krijgen met ExaloVPN .

VPN FAQ: Een VPN is een techniek of een applicatie die u kunt gebruiken om uw online correspondentie te coderen via een open (of privé) netwerk. In wezen maakt elk online systeem dat u gebruikt terwijl u een VPN gebruikt, uw gegevens, informatie en gebied veilig en gecodeerd. Het gebruik van een VPN kan uw pc aanzienlijk veiliger maken. Terwijl u op internet bent, is het noodzakelijk om te onthouden dat uw gegevens in gevaar zijn, en met een VPN kunt u er vanuit gaan dat het een stuk veiliger is.

Afsluiten

Een VPN is een onbetwistbare vereiste om op een ​​apparaat te hebben als u uw recht op beveiliging wilt beschermen. Er zijn veel leveranciers, maar met het nodige onderzoek kunt u echt een betrouwbare – en gematigde – VPN-service vinden. Voor een paar euro per maand kunt u uw gadgets beschermen tegen hacking en voorkomen dat uw internetprovider u rondsluipt.

Probeer VPN niet te beschouwen als een wondermiddel voor elk online gevaar en elke massa-observatie. Het is slechts een bekwame innovatie die iedereen zou moeten gebruiken.

Ik vertrouw erop dat deze gids je aanmoedigt om de voordelen van VPN’s en de VPN-activiteiten al met al uit te zoeken. Aarzel niet om uw vragen op te sommen, als u die heeft. Ik zal een dappere poging doen om ze zo eerlijk mogelijk te beantwoorden.

Om het duidelijk te zeggen: ja.

Een VPN beschermt u tegen:

 • Openbare wifi-hackers
 • Uw ISP
 • Massale controle van een regering
 • Commerciële WiFi-beheerders die uw persoonlijke gegevens voor voordeel verkopen
 • Houders van copyright
 • Advertentie- en onderzoeksorganisaties die uw informatie opslaan om u te targeten met advertenties (indien gebruikt in combinatie met aanvullende items van het tegen-trackerprogramma).

Een tijdlang was het een adagium dat “als je niet voor een item betaalt, jij het item bent”.

Deze omstandigheid is de afgelopen jaren veranderd en er zijn momenteel in ieder geval verschillende gratis VPN-voordelen die volledig acceptabel zijn. Zelfs deze worden echter op verschillende manieren beperkt, in tegenstelling tot steeds meer premium diensten. We hebben ontdekt dat bescheiden VPN-services tot de best beschikbare behoren. VPN’s met de meest gezochte eigenschappen zijn elke maand te vinden voor minder dan € 5.

Het aantal apparaten dat tegelijkertijd wordt gebruikt om verbinding te maken met een VPN, verschilt per VPN-provider. 3 Tot 5 apparaten is heel gebruikelijk. Dit betekent dat dit aantal apparaten op hetzelfde moment kan inloggen op het VPN-account. Nummer 6 krijgt een foutmelding wanneer hij probeert verbinding te maken.

U moet weten dat ExaloVPN beschikbaar is vanaf € 5 per maand met een jaarabonnement. U kunt 5 apparaten tegelijk gebruiken met elk abonnement op ExaloVPN.

Ja

Een ISP of internetprovider levert uw verbinding en dat is vereist om u met de VPN-server te verbinden.

De twee belangrijkste elementen die spelen, zijn uw afstand tot de VPN-server en hoe de VPN-server is opgesteld. Als u zich associeert met een server bij u in de buurt die niet overbelast is, kunt u op dat moment ongeveer 10 procent van uw basiswebsnelheid verliezen.

Hoe ik mijn VPN-verbinding kan versnellen

 • Maak verbinding met de dichtstbijzijnde server bij uw locatie
 • Probeer een andere poort
 • Probeer een ander protocol
 • Krijg beter internet op uw locatie door van internetprovider te veranderen (indien mogelijk)

We hebben op dit moment duizenden servers in 38 landen. Alle servers hebben een verbindingssnelheid van max. 1000 MBit per seconde. Als u problemen heeft met de internetsnelheid, controleer dan uw locatie en de verbinding aan uw kant.

Vanwege de betrouwbaarheid van internet komen sommige VPN-verbindingen af ​​en toe met een foutje. Als dit gebeurt, blijft u normaal gesproken verbonden met internet, maar zonder de beveiliging van de VPN.

Een uit-knop beveiligt u hiertegen door connecties van en naar uw gadget te voorkomen, behalve als de VPN-verbinding dynamisch is.

Een Kill Switch is gemaakt voor het geval dat het IP-adres van je verbinding om de een of andere reden lekt. De kill-schakelaar verbreekt gewoon je internetverbinding wanneer hij detecteert dat het IP-adres wordt gelekt.

Ongeacht hoe een VPN-bedrijf zichzelf publiceert, VPN’s bieden beveiliging maar geen geheimhouding. Dit is gebaseerd op het feit dat de VPN-server alles kan zien wat uw ISP doorgaans kan zien.

Ondanks dat, in tegenstelling tot uw internetprovider, loggen goede VPN’s deze gegevens niet en bieden ze op deze manier veel hogere beschermingsniveaus dan normaal wanneer u op internet surft. Inderdaad, zelfs deze zullen in elk geval beginnen met het loggen en delen van gegevens wanneer ze worden gedagvaard of een gerechtelijk verzoek hebben ontvangen.

Geen enkele VPN-eigenaar zal voor u de gevangenis in gaan! Betekent dit dat VPN’s zinloos zijn voor bescherming? Helemaal niet. Dergelijke legitieme bewegingen zijn uitzonderlijk gericht tegen mensen met intriges, en vormen dus geen gevaar voor de veiligheid van de meeste normale VPN-clients. ExaloVPN heeft geen logbestanden!

De Edward Snowden’s van deze wereld zijn echter die, die een aanzienlijke mate van echte onduidelijkheid vereisen, en zouden het Tor-netwerk moeten gebruiken in plaats van VPN’s om hun persoonlijke anonimiteit te waarborgen.

ExaloVPN registreert niets over uw verkeer op internet. Daarom meten we je bandbreedte niet, want als we dat doen, loggen we iets, toch? Pas op, VPN-abonnementen die onderhevig zijn aan bandbreedtebeperkingen, doen een vorm van logboekregistratie.