De beginnershandleiding voor het begrijpen van VPN's

De beginnershandleiding voor het begrijpen van VPN’s

Een VPN (Virtual Private Network) is een service waarmee u veilig en in het geheim op internet kunt gaan door uw service via een server te sturen en uw online activiteiten te verbergen.

Hoe het werkt het in ieder geval?

Hoe werkt een VPN?

Dit is hoe een VPN voor u werkt. U start de VPN-client (software) vanuit uw VPN-dienst. Dit product versleutelt uw informatie, zelfs voordat uw internetprovider of de wifi-leverancier van het restaurant het ziet. De informatie gaat op dat punt naar de VPN-server en van de VPN-server naar uw online doel – alles van uw banksite tot een site voor het delen van video ‘s tot een webcrawler. Het online doelwit beschouwt u als afkomstig van de VPN-server en zijn omgeving, en niet van uw pc en uw werkelijke locatie.

Op het moment dat u verbinding maakt met internet zonder een VPN, ziet uw service er als volgt uit:

Hoewel het de norm is, heeft dit soort services enkele onvolkomenheden. Al uw informatie is openbaar en elk geïnvesteerd individu kan kijken naar wat u verzendt.

Het web is een samenraapsel van servers die verantwoordelijk zijn voor het opslaan van sites en deze dienen voor iedereen die ze nodig heeft. Die servers praten constant met elkaar, waarbij ze uw informatie aan elkaar doorgeven om u eindelijk een pagina te laten bekijken. Ongelofelijk dat je de mogelijkheid hebt om te surfen, maar niet buitengewoon voor bescherming.

Op internet gaan lijkt op het nemen van een vlucht van een zakenreiziger. De ticketspecialist, bagageafhandelaars, beveiligingspersoneel en stewards van luchtvaartmaatschappijen hebben allemaal stukjes informatie nodig om u tussen stedelijke gebieden te sturen. Een vergelijkende handel in gegevens vindt plaats op internet.

Als het alleen maar een prettige site is die u ziet, is er op dat moment geen dwingende reden om te benadrukken. Het maakt niet uit als iemand uw informatie ziet. In het geval dat het echter internetbankieren, zakelijke e-mail of wat dan ook is dat delicater is, is het een alternatief verhaal.

Momenteel is dit de manier waarop een vergelijkbare service eruitziet via een VPN-verbinding:

Op het moment dat u een VPN-service gebruikt, wordt uw informatie gecodeerd (omdat u hun applicatie gebruikt), gaat de informatie in gecodeerde structuur naar uw ISP en vervolgens naar de VPN-server. De VPN-server is de buitenstaander die in uw voordeel met internet communiceert. Dit zorgt voor het beschermings- en beveiligingsprobleem voor ons op twee of drie verschillende manieren:

 • De doelsite beschouwt de VPN-server als de verkeersbron, niet jouw apparaat.
 • Niemand kan (ongetwijfeld) u of uw pc onderscheiden als de bron van de informatie, noch wat u doet (welke sites u bezoekt, welke informatie u verplaatst, enzovoort).
 • Uw informatie is gecodeerd, dus ongeacht of iemand ziet wat u verzendt, ze observeren alleen gecodeerde gegevens en geen ruwe informatie.

Zoals u zich kunt voorstellen, is een dergelijke situatie veel veiliger dan op de gebruikelijke manier verbinding maken met het web. Hoe veilig is het in ieder geval precies? We gaan het ontdekken.

Hoe veilig is een VPN?

VPN-beveiliging veroorzaakt geklets onder IT-experts en anderen in het bedrijf, en geen twee services zijn niet te onderscheiden in hun bijdragen of beveiliging. Er zijn twee fundamentele elementen:

 • De beperkingen van het soort VPN-innovatie dat door een leverancier wordt gebruikt.
 • Juridische en strategische beperkingen die van invloed zijn op wat mogelijk zou moeten zijn met die innovatie. De wetten van het land waar de server en de organisatie die de VPN geeft zijn van toepassing en de eigen strategieën van de organisatie beïnvloeden hoe de organisatie deze innovatie in hun service uitvoert.

We moeten deze componenten onderzoeken.

VPN-protocollen

VPN- protocollen karakteriseren hoe de service omgaat met informatieoverdracht via een VPN. De meest algemeen erkende protocollen zijn PPTP , L2TP , SSTP , IKEV2 en OpenVPN . Hier is een korte uitleg:

 • PPTP (Point-To-Point Tunneling Protocol). Dit is waarschijnlijk het meest gangbare protocol dat wordt gebruikt, aanvankelijk ontwikkeld door Microsoft. Sterren: gaat ook op oude pc’s, is een onderdeel van het Windows-raamwerk en het is allesbehalve moeilijk in te stellen. Nadelen: door de huidige maatregelen is het nauwelijks veilig. Bewaar een strategische afstand tot een leverancier als dit het belangrijkste protocol is dat wordt geadverteerd.
 • L2TP / IPsec (Layer 2 Tunneling Protocol). Dit is een mix van PPTP en Cisco’s L2F-protocol. Het idee van dit protocol is goed – het gebruikt sleutels om een ​​beschermde service op te bouwen op elke afwerking van uw informatiekloof – maar de uitvoering is niet extreem beschut. De uitbreiding van het IPsec-protocol verbetert de beveiliging een stuk, maar er zijn berichten over de veronderstelde capaciteit van NSA om dit protocol te breken en te zien wat er wordt verzonden. Ongeacht of die in werkelijkheid duidelijk zijn, de manier waarop er überhaupt een discussie is, is misschien voldoende om ook hier strategisch afstand van te houden.
 • SSTP (Secure Socket Tunneling Protocol). Dit is een ander door Microsoft geconstrueerd protocol. De service is opgezet met enige SSL / TLS-codering (de geaccepteerde standaard voor webcodering tegenwoordig). De kwaliteit van SSL en TLS is gebaseerd op symmetrische sleutelcryptografie; een regeling waarbij alleen de twee bijeenkomsten die betrokken zijn bij de uitwisseling de informatie naar binnen kunnen vertalen. SSTP is over het algemeen een veilige regeling.
 • IKEv2 (Internet Key Exchange, versie 2). Dit is nog een door Microsoft vervaardigd protocol. Het is een nadruk op de eerdere protocollen van Microsoft en bovendien een aanzienlijk veiligere. Het biedt u absoluut de beste beveiliging.
 • OpenVPN. Dit neemt wat het beste is in de bovenstaande protocollen en verwijdert het grootste deel van de onvolkomenheden. Het is afhankelijk van SSL / TLS en het is een open source-onderneming, wat inhoudt dat het voortdurend wordt verbeterd door veel ontwerpers. Het zorgt voor de service door sleutels te gebruiken die duidelijk bekend zijn bij de twee deelnemende partijen aan beide uiteinden van de transmissie. Over het algemeen is dit het meest flexibele en veilige protocol dat er is.

Bij de meeste VPN’s kunt u in de regel het protocol kiezen dat u gebruikt. Hoe veiliger het protocol waarmee u associeert (OpenVPN, IKEv2), hoe veiliger uw hele verbinding zal zijn.

Tragisch genoeg zullen niet alle gadgets je toestaan ​​om al deze protocollen te gebruiken. Aangezien een groot deel ervan door Microsoft is bewerkt, heeft u de mogelijkheid om ze op alle Windows-pc’s te gebruiken. Voor Apple-gadgets zult u bepaalde beperkingen overschrijden. L2TP / IPsec is bijvoorbeeld het standaardprotocol voor iPhone. En Android … nou, Android heeft zijn eigen paar problemen, die we later zullen bespreken.

Basisprincipes van versleuteling

Kortom, codering werkt door:

 1. Begint met platte informatie (ongecodeerd)
 2. Het toepassen van een sleutel (mysterieuze code) om de informatie te wijzigen
 3. Eindigend met gecodeerde informatie

De gecodeerde informatie wordt gewoon duidelijk door iemand met de eerste sleutel die wordt gebruikt om de informatie te coderen.

Huidige coderingsberekeningen breken deze richtlijn af, met de daaropvolgende vooruitgang die uitzonderlijk verbijsterend is en onderzoek op doctoraal niveau verdient. Waar je naar moet zoeken, is dat je informatie wordt gecodeerd met de AES-berekening van in ieder geval 128 bits. Een aanzienlijk aantal van de beste VPN’s die er zijn, gaat een stap verder en biedt AES-256-codering, waaronder NordVPN, Surfshark en ExaloVPN.

Uw VPN kan te veilig zijn, maar alles komt neer op het serviceprotocol dat het coderingsinstrument gebruikt om met uw gegevens om te gaan.

Juridische beperkingen en bedrijfsvisie

(Opmerking: dit is allemaal geen legitieme aansporing. Bestudeer als het ware voor amusementsdoeleinden.)

Alle geweldige VPN-organisaties zullen er alles aan doen om uw informatie, uw bescherming en uw algemene veiligheid op internet te waarborgen. Onthoud dat ze ondanks alles afhankelijk zijn van de wet in het gebied waarin ze zich bevinden, wat hun dienstverlening kan beïnvloeden.

Afhankelijk van de nabije wet van het land waar de VPN is opgebouwd, kan de organisatie worden beperkt door een gerechtelijk verzoek om alle gegevens die ze hebben met betrekking tot uw actie te delen – en er kunnen wereldwijde afspraken zijn tussen landen om gegevens in deze gevallen te delen. In het geval dat u het nodige onderzoek doet, kunt u een VPN ontdekken die is opgezet in een land dat dergelijke afspraken niet heeft met uw land.

Eindelijk bent u dus mogelijk veilig met een VPN als deze niet alleen bereid en toegerust is om uw gegevens beschermd en verborgen te houden, maar ook als het legitiem is toegestaan ​​om het te doen. Hoe het daarmee zit, beantwoorden van het algemene onderzoek:

Is het legaal om een ​​VPN te gebruiken?

In één woord, ja. In ieder geval niet algemeen.

Het belangrijkste is dat VPN als idee tot op zekere hoogte nieuw is in ‘legitieme jaren’, dus niet alle landen weten hoe ze bij moeten blijven. Dit houdt in dat de principes duidelikk zijn en vanuit verschillende gezichtspunten kunnen worden ontcijferd.

Over het algemeen lijken VPN’s in veel landen goed te gebruiken, met name in de VS, Canada, het VK en de rest van West-Europa. (Significant! Wat hier een verschil maakt, is uw fysieke omgeving wanneer u de VPN gebruikt.)

Over het algemeen zijn VPN’s regelmatig niet toegestaan in China, Turkije, Irak, Verenigde Arabische Emiraten, Wit-Rusland, Oman, Rusland, Iran, Noord-Korea en Turkmenistan.

Om vertrouwd te raken met de wettigheid van VPN in uw land, de wetten van uw buurtregering te ontdekken, en dit van boven naar beneden goed te controleren of een VPN in uw land legaal is – we ervaren meer dan 190 landen en noemen het u hoe gaat het.

Maakt een VPN me volledig anoniem online?

In één woord, nee. In ieder geval is de mate waarin het dat doet vooralsnog verbazingwekkend.

Zonder een VPN is uw service volledig open en uw ISP, het restaurant WiFi, elke server onderweg of een persoon met de juiste apparaten kan uw informatie bekijken. Het gebruik van een VPN pakt een aanzienlijk aantal van deze problemen aan door uw transmissie te versleutelen en ervoor te zorgen dat deze verschijnt alsof het gewoon de server is die de service maakt en niet u.

Bekijk de begeleidende informatie om te bepalen in hoeverre u naamloos bent.

 • Houdt de service logboeken bij?
 • De afdeling waaronder de VPN is opgebouwd. Soms worden ze wettelijk verplicht om een ​​administratie bij te houden. Wat gebeurt er als een veiligheidsdienst vragen komt stellen?
 • Houdt de service een termijnregistratie bij? Bevatten die records onderscheidende gegevens?
 • Is er voldoende codering en een veilig serviceprotocol?

Er zijn maar weinig van elke vreemde VPN-service die u het equivalent beveiligt. Als u uw beslissing zorgvuldig neemt, kunt u de eerder beschreven zorgen wegnemen. Hier is ons onderzoek van de beste VPN’s op de markt om u eruit te krijgen.

VPN-logboekregistratiebeleid

De logboeken die een VPN bijhoudt, hebben een fundamentele invloed op de mate van naamloosheid en beveiliging die u met hun service hebt. De logboeken die een leverancier kan bijhouden, zijn onder meer:

 • gebruikersactie
 • IP-adressen
 • tijdstempels voor verbinding / scheiding
 • gebruikte apparaten
 • betalingslogboeken

Dergelijke logboeken maken je minder mysterieus, omdat je IP kan worden geassocieerd met een bepaald online moment dat je had. Dit bindt u duidelijk en is eigenlijk buitengewoon lastig.

Over het algemeen geldt: hoe minder logs uw leverancier bijhoudt, des te beter, met “geen log” als het perfecte plaatje.

Wees oplettend. Talloze services stellen dat u veiligheid hebt bij het gebruik van hun service, maar u moet hun beschermingsstrategie bekijken om hun kleine lettertjes te zien en welke informatie ze werkelijk bewaren, of ze zullen aangeven dat hun land geen informatieonderhoud nodig heeft, maar ze doen dat niet. Ze drukken hun eigen strategie voor informatiebeheer niet uit.

Gratis VPN versus betaalde VPN

Het runnen van een fatsoenlijke VPN-service kost echt geld – krachtige servers, informatieverplaatsing, framework, werknemers, enz. In het geval dat de service voor niets wordt aangeboden, bedenk dan welke koopjes er mogelijk zijn gemaakt. Is het juist om te zeggen dat ze gegevens registreren om hun eigen redenen? Is het waar dat ze hun eigen advertenties laten zien? Wordt uw informatie aangeboden (lees: verkocht) aan een buitenstaander?

Betalen voor een VPN is beslist geen gigantische speculatie. We hebben een aantal ongelooflijke antwoorden geprobeerd voor slechts € 13-25 per maand, wat niet veel lijkt te zijn in ruil voor oprechte gevoelens van sereniteit en verbeterde online bescherming.

Hoeveel kost een VPN?

Het gemiddelde van de 70 bekende VPN’s is elke maand € 8,99, wat je een hoop laat zien wat voor soort kosten dit in het algemeen zijn. VPN’s die meer dan € 10 kosten (bij een jaarcontract), zijn uitzonderlijk, en er is niet veel motivatie om ze aan te schaffen, aangezien er betere aanbiedingen bestaan.

De meeste services geven hoge kortingen voor het geval u bereid bent om een ​​paar jaar van tevoren in te kopen, in plaats van uw lidmaatschap maandelijks te verlengen. NordVPN – een VPN die we waarderen zoals onze eigen ExaloVPN – kost bijvoorbeeld $ 11,95 wanneer je van maand tot maand betaalt, maar je kunt hun driejarig abonnement krijgen voor slechts $ 3,49 / maand (dat is 70% korting). U moet weten dat ExaloVPN iets goedkoper is: € 10,99 met een maandelijks contract en € 4,99 per maand met een jaarabonnement. We hebben geen 2- of 3-jarenplannen.

Kan ik een VPN gebruiken voor torrents?

Over het algemeen hangt dat echter af van de specifieke software die u gebruikt en bovendien van het soort dingen dat u torrent.

Torrenting is een typische naam voor een bepaald protocol dat wordt gebruikt om informatie en data over het web te verplaatsen, maar niet de echte soorten documenten. Ondanks het feit dat het over het algemeen veel vreselijke pers krijgt, is het volkomen in orde en legitiem als u documenten verplaatst. Piraterij is dan weer volkomen ongeoorloofd en weinig aandacht schenken aan de instrumenten die u gebruikt om het te doen.

Op dat moment is er de eigen strategie van de VPN-service met betrekking tot torrenting en hoe ervoor wordt gezorgd. De overgrote meerderheid van de hoogwaardige VPN-regelingen op de markt zullen torrenting mogelijk maken. Zoals aangegeven door onze verkenning, kun je storten met alle bekende VPN’s – NordVPN, ExpressVPN, Surfshark, VyprVPN en PIA.

Met betrekking tot het beveiligingsgedeelte van torrenting, komt alles neer op de strategieën van de VPN met betrekking tot zaken als loggen of het delen van uw klantinformatie. Als alles in orde is, als een VPN over het algemeen geen logboeken bijhoudt.

Een ander perspectief dat de moeite waard is om over na te denken bij het kiezen van een VPN voor torrenting, zijn de downloadsnelheden die de service kan bieden. Het is duidelijk dat dit soort gegevens zeldzaam kan zijn; vaker wel dan niet ontdek je het pas nadat je de VPN hebt gekocht. We hebben zelf wat tests gedaan en afhankelijk daarvan kunnen we deze VPN’s aanbevelen vanwege hun geweldige downloadsnelheden: NordVPN (max 80 Mbit/s), ExpressVPN (max 45 Mbit/s), VyprVPN (max 20 Mbit/s) en ExaloVPN (max 100 Mbit/s).

Kan ik een VPN gebruiken om Netflix en Hulu te kijken?

Jazeker. Hoe het ook zij, zoals bij de meeste dingen in dit overzicht, komt alles neer op de specifieke VPN die u gebruikt.

Het probleem met Netflix in het algemeen is dat, ondanks het feit dat het momenteel in meer dan 130 landen beschikbaar is, niet alle shows op dezelfde manier worden verspreid.

Vanwege de verwarrende autorisatieafspraken die werden opgesteld vóór de enorme wereldwijde uitrol van Netflix, hebben verschillende tv-stations de rechten om zelfs het eigen deel van Netflix te laten verschijnen, wat met succes Netflix verhindert om die shows op legitieme wijze toegankelijk te maken op hun systemen.

Ingewikkelde legale dingen, maar VPN’s kunnen hier helpen.

De manier waarop Netflix en Hulu een deel van hun stof in delen van de wereld belemmeren, hangt af van de spotkanalen. Dit impliceert dat als u zich in een land bevindt dat verboden is, u beperkt bent.

VPN’s maken dit eenvoudig op te lossen. Aangezien u de server kunt kiezen waarmee u zich wilt associëren, hoeft u alleen maar verbinding te maken met een server in een land waar die show toegankelijk is om bepaalde Netflix-shows te openen. Er is niets meer aan de hand.

Werkt een VPN op Android en iOS?

Nogmaals, dat is een ja.

Met een groot aantal van de beste VPN-voordelen die er zijn, kunt u bovendien veelzijdige applicaties downloaden voor Android of iOS.

Dit zijn onze beste VPN’s voor Android: NordVPN, ExaloVPN en Surfshark.

Met de twee fasen kunt u zonder problemen een VPN-service opzetten. Op de iPhone kunt u dat bijvoorbeeld doen in Instellingen → Algemeen → VPN.

Met dat alles gezegd hebbende, wees voorzichtig voor het geval u wordt verleid door een van de gratis VPN-applicaties voor Android of iOS. Er is onderzoek gedaan door een groep professionals (van CSIRO’s Data61, de University of New South Wales, het International Computer Science Institute en de University of California Berkeley), met meer dan 280 gratis Android-applicaties die gebruikmaken van Android VPN-autorisaties. Uit het onderzoek blijkt dat 38% van die applicaties malware bevat, 84% het verkeer van klanten vrijgeeft en 75% gebruik maakt van volgende bibliotheken. Dus er is dat. Daarnaast hebben we hier onze eigen VPN-autorisatietest gedaan.

We raden sterk aan om een ​​van de eerder genoemde bedrijven te gebruiken. Ze hebben een Android- en iOs-app voor VPN die veilig te gebruiken is.

Werkt een VPN op Kodi / SmartTV?

Je Smart tv’s en Kodi-boxen zijn nog meer dingen die een live webaansluiting vereisen om je van hun lekkernijen te voorzien. Bovendien kan een VPN u daarmee helpen die streams verborgen te houden, zodat alleen u en de service zelf herkennen wat u bekijkt.

Er zijn twee manieren waarop u een VPN-service op uw enthousiaste tv kunt ondersteunen:

 • configureer het op de gadget zelf,
 • configureer het rechtstreeks op uw switch – zorg voor voldoende zorg voor uw volledige thuissysteem en alles wat ermee samenhangt (we behandelen dit in het volgende gedeelte hieronder).

We moeten ons hier concentreren op het vorige. Over het algemeen vergezellen enorme aantallen van de hoogwaardige VPN’s de mogelijkheid om ze rechtstreeks op uw slimme tv te rangschikken. NordVPN – een van onze voorgestelde VPN’s – wordt bijvoorbeeld geleverd bij een applicatie voor Android TV en verder met puntsgewijze instructies voor Kodi / OpenELEC en Apple TV. Verschillende VPN’s op de markt bieden u vergelijkende keuzes.

Een deel van de systemen die slimme tv-gadgets en boxen helpen: NordVPN, Surfshark, ExpressVPN.

NordVPN heeft een mooi blogbericht over de meest bekwame methode om films op Kodi te bekijken. Lees het hier.

Hoe installeer ik een VPN op mijn router?

Dit is de meest ideale benadering om ervoor te zorgen dat alles wat aan die switch is gekoppeld, via een veilige VPN-service wordt verkregen. In die situatie hoeft u niet langer individuele applicaties op uw mobiele telefoons, werkstations, slimme tv’s of wat dan ook met internet te introduceren.

Zorg er om te beginnen voor dat uw overstap goed is met VPN’s. Dit zou mogelijk moeten zijn op de site van de maker die de switch heeft gemaakt. Vaak zijn de meeste DD-WRT en Tomato-ondersteunde FlashRouters perfect met VPN’s.

Dit is bijvoorbeeld de manier om dit te doen in het geval je met NordVPN werkt, en hier zijn ExpressVPN en PIA.

Het is eenvoudig verbinding maken en houdt in dat u zich aanmeldt bij uw switch en daarna twee of drie standaardstructuren afrondt – niets waar u niet mee om kunt gaan.

VPN en Tor – hoe u ze samen kunt gebruiken

Ondanks het feit dat Tor en VPN in algemene zin uniek zijn, kunnen ze in ieder geval samen worden gebruikt voor de grootste veiligheid en online bescherming.

 • Met Tor kunt u op internet komen door uw service via verschillende willekeurige hubs te leiden, terwijl u die service in elke fase op dezelfde manier codeert.
 • VPN geeft je beurtelings toegang tot elke server.

Het idee is enigszins uniek op een basisniveau, en in deze zin kunnen we geen uitspraken doen als “Tor of VPN is beter dan de andere.” We hebben de contrasten tussen Tor en VPN vanaf nu in detail op deze site besproken, aarzel niet om dat bericht te bezoeken voor een volledig beeld.

Een fatsoenlijk aspect met betrekking tot Tor is dat je het 100% gratis kunt gebruiken en dat er geen beperkingen zijn aan die vrije vorm. U moet gewoon de officiële Tor-internetbrowser downloaden. Als je het hebt, hoef je het alleen maar op te starten zoals je standaard Chrome- of Firefox-programma, klik op de bijbehorende knop en je bent klaar voor actie.

Stap voor stap instructies om lid te worden van uw VPN en Tor:

 1. Schakel uw VPN-service normaal in. Vanaf hier ervaart u alles wat het spreken met internet omvat, uw VPN.
 2. Open uw Tor-programma en associeer met Tor.

In dit stadium zijn de VPN-service en de Tor-internetbrowser tegelijkertijd actief. Het fundamentele nadeel van een dergelijke regeling is dat deze veel langzamer zal zijn dan uw normale VPN-service. Tor alleen belemmert uw ervaring waarneembaar, en wanneer u zich aansluit bij een VPN, kunnen de resultaten met betrekking tot de snelheid veel beter worden. Aan de andere kant geeft het je super bescherming, wat een kolossale aanvulling is.

IP-lekken en kill-schakelaars

Kill Switch / Dodemansknop

Een uit-knop is een onderdeel dat bijgevolg uw internet afbreekt als de gecodeerde, veilige service ooit zou vallen. Als er een netwerkprobleem is, zal de uit-knop alle bewegingen activeren en verdraaien totdat de veilige service terugkeert.

In het geval dat uw VPN geen uit-knop heeft en er zich een beschikbaarheidsprobleem voordoet, zal uw gadget waarschijnlijk proberen om de normale, onbeschermde service te herstellen en vervolgens te ontdekken wat u tot op dat moment hebt gedaan.

Zoals aangegeven door onze verkenning, hebben de bijbehorende VPN’s een uitknop: NordVPN, Surfshark, ExpressVPN, ExaloVPN.

IP lekken

IP-lekken zijn een bekende zwakte bij bepaalde protocollen die mensen gebruiken om op internet te komen. Het is niet zozeer een centraal VPN-probleem.

IP-onderbrekingen kunnen optreden wanneer uw VPN uw echte IP-adres niet verhult terwijl u het internet doorzoekt. U kunt bijvoorbeeld naar een geografisch beperkte show op Netflix gaan, dus u verandert de server in een goedgekeurd land en laadt de pagina opnieuw. Op dat moment begrijp je dat de show nog geblokkeerd is. Dit houdt in dat uw echte IP mogelijk vrij recentelijk zichtbaar was.

De beste VPN’s hebben allemaal een aantal sluwe trucs in hun applicaties om dit gevaar te beperken. Zoals ik al zei, is het morsen van uw IP over het algemeen niet de fout van de VPN. Af en toe is de opstelling van uw pc en de talrijke applicaties binnenin een fout. Inderdaad, zelfs het VPN-programma dat u gebruikt en de extra beveiligingsmaatregelen die erin worden geïntroduceerd, kunnen IP-lekkages veroorzaken.

Wanneer moet u een VPN gebruiken?

Er zijn verschillende geldige redenen om een ​​VPN te gebruiken:

 • Het vervormt uw bewegingen op het web.
 • Het verbergt uw actie voor elke persoon die er misschien enthousiast over is.
 • Het verbergt uw locatie, waardoor u toegang krijgt tot geografisch geblokkeerde middelen (bijvoorbeeld op Netflix en verschillende bestemmingen).
 • Maakt je steeds onbekender op internet.
 • Helpt u de service verzekerd te houden wanneer u een open wifi-hotspot gebruikt.

Gebruik over het algemeen een VPN als uw webbescherming, beveiliging en naamloosheid voor u noodzakelijk zijn. Over het algemeen is €13-25 per maand een kleine investering om dat te betalen. ExaloVPN is goedkoper, zoals u weet.

Wanneer niet met een VPN gebruiken

Hoe niet verrassend dit ook mag klinken, we observeren echt geen biet van het VPN-verkeer datt onze gebruikers gebruiken. Voor het geval u aandacht besteedt aan uw online veiligheid en bescherming, ExaloVPN is een goede keuze.

VPN’s zijn buitengewoon waardevol als een extra beveiligingslaag op SSL-protocollen op sites, een fatsoenlijk antivirusprogramma hebben, geen obscure software downloaden, geen buitensporige hoeveelheid privégegevens delen via webgebaseerde netwerkmedia, enz. Over het algemeen zijn ze uw volgende stap naar het gebruik van internet, des te meer opzettelijk en met de juiste veiligheidsmaatregelen.

Er kleven weinig nadelen aan. Misschien is het enige dat uw internetverbinding af en toe kan worden vertraagd. Alles bij elkaar genomen, stuurt u uw informatie door een extra server. ExaloVPN heeft tientallen servers in evenzoveel landen. Er is altijd een snelle server bij u in de buurt. Er zijn geen gevallen bekend van haperende verbindingen omdat de internetter ExaloVPN gebruikt.

Wat denk je? Is het veilig om te zeggen dat u overtuigd bent van de mogelijkheid van een VPN en overweegt u er een aan te schaffen? Geef ExaloVPN dan eens een kans. We bieden een uitstekende bescherming voor u en uw gegevens en vragen niet eens de hoofdprijs. We weten niet wat u op het internet doet en dus hebt u onbeperkte bandbreedte. We monitoren niets. Vraag nu ExaloVPN aan