Exalo VPN

Snel en betrouwbaar VPN

We hebben een Geen Log-beleid. Uw verbinding is gecodeerd en ook wij kunnen niet eens uw verkeer aftappen. Wie u bent? Niemand die het weet..

9 redenen om onze VPN te gebruiken

Er zijn veel VPN-serviceproviders om uit te kiezen. Hier vatten we samen wat we onze klanten te bieden hebben.

Zorg voor privacy en beveiliging

We hebben een Geen Log-beleid. Uw verbinding is gecodeerd en ook wij kunnen niet eens uw verkeer aftappen. Wie bent u?

P2P and Torrents Toegestaan

We ondersteunen zowel P2P-downloads als torrents. U kunt verbinding maken met elke server en deze gebruiken voor P2P of torrents.

VPN Voor 10 Apparaten Tegelijk

Gebruik ExaloVPN eenvoudig op 10 apparaten tegelijk. Geen enkele VPN-provider biedt dat vanaf het goedkoopste abonnement. Wij wel.

Geen verkoop van klantgegevens

Wij verkopen uw gegevens niet. Sommige VPN-providers bieden gratis diensten aan, raad eens wie het echte dan product is.

Netwerk met meerdere protocollen

We ondersteunen alle geavanceerde protocollen: Openvpn UDP / TCP, IKEv2, L2TP / I7Psec, PPTP.

We hebben geen DNS-lekken

Onze software en servers zijn geprogrammeerd en ingesteld om elke mogelijke kans op DNS-lekken te bestrijden.

Onbeperkte bandbreedte voor jou

Onbeperkt is onbeperkt. Al onze abonnementen zijn zonder beperkingen en maximaal 10 apparaten kunnen tegelijkertijd VPN gebruiken.

Toegang tot verboden websites

Beperkt de regering van uw land de toegang tot bepaalde media? Gebruik een VPN om die beperking te omzeilen.

Cryptocurrency geaccepteerd

Betalingsgateways gebruiken meestal uw persoonlijke gegevens. Betaal met crypto, blijf anoniem.

Prijzen

Exalo VPN kent ene unieke prijstructuur, waarbij u bij iedere abonnementsvorm tot maximaal 10 verbindingen tegelijkertijd kunt maken. Dat is ongeëvenaard!

Exalo VPN Bulk-kortingsopties voor bedrijven

Het komt vrij vaak voor dat medewerkers van een bedrijf onderweg zijn. Wij vinden dat elk bedrijf VPN moet gebruiken voor zijn werknemers. Het gebruik van een veilige browserverbinding onderweg of op een openbare plaats is verplicht om uw bedrijf bij het beschermen tegen ongenode gasten.

Om u te helpen uw bedrijf veilig te houden, hebben we bulkprijzen ingeschakeld voor zakelijke VPN-accounts.

Neemt u per e-mail contact met ons op om de accounts te bestellen: info@exalo.nl.
We maken dan handmatig de order voor u aan.

 

Aantal accounts Percentage korting
10-19 Accounts 5%
20-49 Accounts 7%
50-99 Accounts 10%
100+ Accounts 15%

 

Wat is een VPN?

Een VPN verbergt je IP-adres door het netwerk het te laten omleiden via een speciaal geconfigureerde externe server die door een VPN-host wordt beheerd. Dus, wanneer je online surft met behulp van een VPN, wordt de VPN-server de oorsprong van je gegevens. Dit betekent dat je internetprovider en andere derden niet kunnen zien welke websites je bezoekt of welke gegevens je online verstuurt en ontvangt. Een VPN werkt als een filter dat al je gegevens omzet in “gebrabbel”. Zelfs als iemand deze gegevens in handen zou krijgen, zouden ze nutteloos zijn.

Wat zijn de voordelen van een VPN-verbinding?

Een VPN-verbinding verbergt je dataverkeer online en beschermt het tegen externe toegang. Niet-versleutelde gegevens kunnen worden bekeken door iedereen die toegang heeft tot het netwerk en deze wil zien. Met een VPN kunnen hackers en cybercriminelen deze gegevens niet ontcijferen.

Veilige versleuteling: Om de gegevens te kunnen lezen, heb je een coderingssleutel nodig. Zonder deze sleutel zou het miljoenen jaren duren voordat een computer de code zou kunnen ontcijferen in het geval van een brute force-aanval. Met behulp van een VPN worden je online activiteiten zelfs op openbare netwerken verborgen.

Verbergen van waar je bent geweest: VPN-servers fungeren in wezen als je beschermengelen op het internet. Omdat de demografische gegevens van de locatie afkomstig zijn van een server in een ander land, is je werkelijke locatie niet te achterhalen. Bovendien slaan de meeste VPN-diensten geen logs op van je activiteiten. Sommige providers leggen daarentegen je gedrag vast, maar geven deze informatie niet door aan derden. Dit betekent dat elke potentiële registratie van je gebruikersgedrag permanent verborgen blijft.

Toegang tot regionale content: Regionale webcontent is niet altijd overal toegankelijk. Diensten en websites hebben vaak content die alleen toegankelijk is vanuit bepaalde delen van de wereld. De standaardverbindingen maken gebruik van lokale servers in het land om je locatie te bepalen. Dit betekent dat je geen toegang kunt krijgen tot de content van thuis als je op reis bent, en dat je thuis geen toegang kunt krijgen tot internationale content. Met VPN-locatiespoofing kun je naar een server in een ander land overschakelen en je locatie effectief “veranderen”.

Veilige gegevensoverdracht: Als je op afstand werkt, kan het zijn dat je toegang moet krijgen tot belangrijke bestanden op het netwerk van je bedrijf. Om veiligheidsredenen vereist dit soort informatie een beveiligde verbinding. Om toegang te krijgen tot het netwerk is vaak een VPN-verbinding nodig. VPN-diensten maken verbinding met privéservers en gebruiken encryptiemethoden om het risico op het lekken van gegevens te beperken.

VPN Blog

Home

Wat doet een VPN?

Fundamentele principes van VPN zijn erg belangrijk en cruciaal. In ons bedrijf gelooft iedereen dat persoonlijke informatie op enigerlei wijze persoonlijk moet blijven, en de schending van dat feit ruïneert …

Verder lezen
Home

Wat doet een VPN / wat is VPN-bescherming?

Met deze technologie kunnen internetgebruikers een ander netwerk gebruiken terwijl ze op internet surfen. Er zijn verschillende redenen waarom mensen VPN kunnen gebruiken. De meest populaire zijn dat ze toegang …

Verder lezen
Home

De wet en VPN’s

Het beschermingsniveau van uw VPN is rechtstreeks afhankelijk van hoe streng de jurisdictie in uw land is of waar het hoofdkantoor van uw bedrijf en de meeste servers zijn geplaatst. …

Verder lezen